Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: «Θα μπορούσε να μείνει ανάπηρη» – Ξεσπά η μητέρα της 13χρονης που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθήτριά της

Στο νοσοκομείο βρέθηκε μια 13χρονη μαθήτρια, όταν μια συνομήλικη κοπέλα της επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα για μία παρεξήγηση. Η μητέρα τ...




Στο νοσοκομείο βρέθηκε μια 13χρονη μαθήτρια, όταν μια συνομήλικη κοπέλα της επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα για μία παρεξήγηση. Η μητέρα της ξεσπά λέγοντας ότι θα μπορούσε να μείνει ανάπηρη.

Η νεαρή κοπέλα σε κατάσταση σοκ με σημάδια στο πρόσωπο και κολάρο στο λαιμό από τα απανωτά χτυπήματα που δέχτηκε προσπαθεί να συνέλθει.

Η μητέρα της 13χρονης μιλάει στο Live News και περιγράφει σκέψεις, συναισθήματα και ανησυχίες για την επόμενη μέρα. Για το παιδί της και όλα τα υπόλοιπα που όπως μας λέει θα μπορούσαν να ήταν στη θέση της κόρης της.

«Δεν είναι ότι τη χτυπούσε με μπουνιές στα χέρια και στα πόδια. Ήταν χτυπήματα καθαρά στο κεφάλι. Δεν ξέρω τι φταίει. Φταίει το σπίτι; Φταίει ο έξω κόσμος; Από αυτά που βλέπουνε, από αυτά που ακούνε, από τους ανθρώπους που συναναστρέφονται;» αναφέρει η μητέρα της 13χρονης.

Την κάλεσε να λύσουν την παρεξήγηση

Η περιπέτεια της κόρης της ξεκίνησε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Η 13χρονη έκλεισε ραντεβού με μία συμμαθήτριά της για να λύσουν παρεξήγηση που είχαν, αλλά όταν έφτασε πίσω από το δημαρχείο Ευόσμου, βρέθηκε περικυκλωμένη.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.