Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ... Μπλόκο σε βουλευτή από το Twitter για «ρητορική μίσους», επειδή είπε... «ένας άντρας δεν μπορεί να μείνει έγκυος»

Μέλος του "ακροδεξιού" κόμματος Vox της Ισπανίας μπλοκαρίστηκε προσωρινά από το Twitter αφού η πλατφόρμα θεώρησε ότι το σχόλιό του...





Μέλος του "ακροδεξιού" κόμματος Vox της Ισπανίας μπλοκαρίστηκε προσωρινά από το Twitter αφού η πλατφόρμα θεώρησε ότι το σχόλιό του ότι "ένας άντρας δεν μπορεί να μείνει έγκυος" παραβιάζει την πολιτική του για τη ρητορική μίσους.

Ο λογαριασμός του μέλους του ακροδεξιού ισπανικού Vox, Φρανσίσκο Χοσέ Κοντρέρας μπλοκαρίστηκε για 12 ώρες από το Twitter επειδή δήλωσε ότι οι άνδρες δεν έχουν «μήτρα ή αυγά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχόλιό του αυτό ήταν απάντηση σε ένα άρθρο που μοιράστηκε και το οποίο ανέφερε την ιστορία ενός διεμφυλικού ατόμου που ανακοίνωσε ότι έγινε πατέρας μετά τη γέννηση του παιδιού του.

Το Twitter κατηγόρησε Κοντρέρας ότι παραβίασε την πολιτική του, μέσω της δημοσίευσης υλικού που απειλεί ή προωθεί τη βία εναντίον άλλων βάσει της φυλής, της εθνικότητας, του σεξουαλικού προσανατολισμού ή του φύλου τους.

Σε απάντηση, οι υποστηρικτές του Κοντρέρας έχουν αρχίσει να μοιράζονται το hashtag #AManCannotBePregnant. Πολλοί εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον Κοντρέρας στο Facebook, με ορισμένους να ισχυρίζονται ότι η τεχνολογική λογοκρισία ήταν χειρότερη από το κυνήγι μαγισσών και την ιερά εξέταση.

«Θα συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια για την ανθρώπινη φύση. Η βιολογική αλήθεια δεν πρέπει να θεωρείται "ρητορική μίσους". Είναι βιολογία, όχι μισαλλοδοξία» είπε ο Κοντρέρας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακροδεξιό ισπανικό κόμμα βρίσκεται στο στόχαστρο του Twitter για ρητορική μίσους.

Ο επίσημος λογαριασμός του Vox είχε μπλοκαριστεί για 24 ώρες κατά τη διάρκεια των περιφερειακών εκλογών τον Ιανουάριο, μετά από μια ανάρτηση που συνέδεε τα υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας με τους βορειοαφρικανούς μετανάστες.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.