Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καντέρ: Tweet του Τούρκου σέντερ για τον Ερντογάν στα ελληνικά...!!!

Η διαμάχη ανάμεσα σε Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Ενές Καντέρ «φουντώνει», με τον Τούρκο Πρόεδρο να ζητάει την Τρίτη (11/5) την σύλληψη του NB...



Η διαμάχη ανάμεσα σε Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Ενές Καντέρ «φουντώνει», με τον Τούρκο Πρόεδρο να ζητάει την Τρίτη (11/5) την σύλληψη του NBAer, επικαλούμενος την προσβολή της προσωπικότητάς του και τον παίκτη των Μπλέιζερς να παίρνει θέση… στα ελληνικά.

Σε καταγγελίες εις βάρος του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε ο Ένες Καντέρ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, λίγες ώρες μετά την κίνηση του Τούρκου Προέδρου, να ζητήσει την σύλληψη του NBAer, επικαλούμενος την προσβολή της προσωπικότητάς του.

Ο σέντερ των Πόρτλαντ Μπλέιζερς ανέβασε tweet γραμμένο στα ελληνικά, υποστηρίζοντας πως ο Τούρκος πρόεδρος δεν κατανοεί την έννοια της ελευθερίας του λόγου.

Πιο συγκεκριμένα το tweet του Καντέρ ανέφερε τα εξής:

«Όλο αυτό δείχνει ότι ο δικτάτορας Ερντογαν δεν πιστεύει και δεν καταλαβαίνει την έννοια της ελευθερίας του λόγου. Με απειλεί με σύλληψη και παίρνει νομικά μέτρα εναντίον μου επειδή λέει ότι τον προσβάλλω με όσα λέω».


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.