Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βούλγαροι από πίσω... Σέρρες: Tης είπαν ότι η κόρη της χτύπησε και κατάφεραν να της αποσπάσουν 28.000 ευρώ

Άνδρες της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες σε έναν Βούλγαρο χθες το μεσημέρι στις Σέρρες Ειδικότερα, μετά από την άμεση κινητοποίηση των αστυνο...



Άνδρες της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες σε έναν Βούλγαρο χθες το μεσημέρι στις Σέρρες

Ειδικότερα, μετά από την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκε ο αλλοδαπός, ο οποίος όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα μαζί με συνεργούς του, τηλεφώνησαν σε 86χρονη γυναίκα, προσποιούμενοι τον γιατρό και με το πρόσχημα του σοβαρού τραυματισμού της κόρης της κατάφεραν να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 28.000 ευρώ. Με την ίδια τεχνική, επιχείρησαν να εξαπατήσουν και έναν ηλικιωμένο άνδρα, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 26.650 ευρώ, που αποδόθηκε στη συνέχεια στην ηλικιωμένη γυναίκα. Επίσης, κατασχέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε βάρος τους είχε σχηματιστεί δικογραφία για τηλεφωνικές απάτες που έγιναν το χρονικό διάστημα από τον Νοέμβριο του 2020 έως και τον Ιανουάριο του 2021, σε περιοχές των Σερρών και της Λάρισας.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.