Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΟΣ... Είναι ΕΤΟΙΜΑ και έρχονται γρήγορα... Μπήκαν τα Εθνόσημα στα Ελληνικά RAFALE... Φωτογραφίες

Aντίστροφη μέτρηση για να έρθουν τα πρώτα Rafale στην Ελλάδα. Ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες, καθώς μπήκαν τα εθνόσημα, στα μαχητικά...





Aντίστροφη μέτρηση για να έρθουν τα πρώτα Rafale στην Ελλάδα. Ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες, καθώς μπήκαν τα εθνόσημα, στα μαχητικά μας, τα οποία θα αλλάξουν τα δεδομένα σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο.

Τα πρώτα έξι μεταχειρισμένα αεροσκάφη θα παραδοθούν στην Πολεμική Αεροπορία τον Ιούνιο του 2021. Ο ρυθμός άφιξης θα είναι ένα ανά μήνα. Έξι καινούργια αεροσκάφη θα παραληφθούν είκοσι μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης με ρυθμό, επίσης, ένα ανά μήνα. Τα τελευταία έξι μεταχειρισμένα αεροσκάφη Rafale θα παραληφθούν μετά το πέρας 26 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Σημειώνεται ότι η γαλλική πλευρά ικανοποίησε τις απαιτήσεις της Πολεμικής Αεροπορίας ως προς την κατάσταση των μεταχειρισμένων αεροσκαφών.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.