Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέες τουρκικές απώλειες στις μάχες με το PKK (vid.)

Δύο ακόμη απώλειες μετρά ο Τουρκικός Στρατός και η Τουρκική Αστυνομία στον πόλεμο κατά του PKK. Πιο αναλυτικά δύο νεκρούς από ενέδρες του ...

Δύο ακόμη απώλειες μετρά ο Τουρκικός Στρατός και η Τουρκική Αστυνομία στον πόλεμο κατά του PKK. Πιο αναλυτικά δύο νεκρούς από ενέδρες του PKK είχαν οι Τουρκικές Δυνάμεις Ασφαλείας σε δύο διαφορετικά περιστατικά στα σύνορα με το Ιράν και στο Βόρειο Ιράκ.



Η πρώτη απώλεια ήταν ένα μέλος των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας και πιο ειδικά της μονάδας POH (Polis Özel Harekât) που σκοτώθηκε στην περιοχή Agri κοντά στα τουρκο-ιρανικά σύνορα. Η δεύτερη απώλεια ήταν στέλεχος της μονάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών/εξουδετέρωσης ναρκών/αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών και σκοτώθηκε σε ενέδρα του PKK κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων στο Βόρειο Ιράκ, «Επιχείρηση Κεραυνός»(Pençe-Yıldırım).


Τέλος σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε από το PKK διακρίνεται επίθεση των ανταρτών με αντιαρματική ρουκέτα κατά φυλακίου του Τουρκικού Στρατού στο Β. Ιράκ. Σύμφωνα με τους Κούρδους η επίθεση αυτή έγινε την 1η Μαίου και ότι σκοτώθηκαν σε αυτήν 4 Τούρκοι στρατιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.