Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισλαμική συμμαχία Τουρκίας & Πακιστάν: «Nα χτυπήσουμε στρατιωτικά το Ισραήλ και να καταλάβουμε την Ιερουσαλήμ»

Σε απίστευτες και άκρως αλαζονικές δηλώσεις προέβη ο γνωστός δημοσιογράφος και σύμβουλος του Ερντογάν Ι. Καραγκιούλ, ξεστομίζοντας πράγματα...





Σε απίστευτες και άκρως αλαζονικές δηλώσεις προέβη ο γνωστός δημοσιογράφος και σύμβουλος του Ερντογάν Ι. Καραγκιούλ, ξεστομίζοντας πράγματα απίστευτα κατά του Ισραήλ, ενώ χιλιάδες Τούρκοι και Πακιστανοί πολίτες “χτυπούν” τα τύμπανα του πολέμου.

Ξεκινώντας από τους χιλιάδες Τούρκους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα, και ενώ είναι γνωστό ότι οι επίσημες τουρκικές αρχές υποστηρίζουν τους Παλαιστίνιους στο ζήτημα της «επιστροφής των προγονικών εδαφών», έχουμε καθολική απαίτηση εισβολής και κατοχής της Ιερουσαλήμ από τον τουρκικό στρατό.



''Καρφώνουν'' τα αμυντικά προγράμματα της χώρας Τούρκοι στρατιωτικοί

ΟΙ Τούρκοι πολίτες “απαιτούν από τον στρατό τους να μην περιμένουν περαιτέρω επιδείνωση της σύγκρουσης, αλλά να ξεκινήσουν την κατάληψης της Ιερουσαλήμ”,αναφέρουν διάφορες πηγές.


Πρόκειται για δημιουργία κλίματος “πολέμου” ( όσο και απίθανο και να ακούγεται) εντός Τουρκίας με στόχο να συσπειρωθεί ο πεινασμένος, άνεργος μαστιζόμενος από την πανδημία τουρκικός λαός.

Ο Γαΐρ Νετανιάχου "σφάζει" με το βαμβάκι Ερντογάν

Με αφορμή τα ατελείωτα μηνύματα χρηστών του διαδικτύου, κυρίως Τούρκων, που ζητάνε την αποστολή στρατού στην Ιερουσαλήμ, ο γιος του Νετανιάχου δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει στην αντεπίθεση. "Σε όλα τα τουρκικά bots - Πιστεύετε ότι χρησιμοποιείτε τις σημαίες που αναπαριστούν το μη υπάρχον κράτος της "Παλαιστίνης", αλλά χρησιμοποιείτε διαρκώς λάθος σύμβολα! Αντί για την δήθεν σημαία της Παλαιστίνης ανεβάζετε σημαίες των ΗΑΕ, της Ιορδανίας, του Κουβέιτ και της Δυτικής Σαχάρας! Παρακαλώ τον κύριο Ερντογάν να προσλάβει πιο μορφωμένα "τρόλλ" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ι.Καραγκιούλ: ΗΠΑ-Ισραήλ καταρρέουν ενώ η Τουρκία ηγείται πλέον των μουσουλμάνων

Ο Τούρκος σύμβουλος τώρα, υλοποίησε απίστευτες δηλώσεις κατά ΗΠΑ και Ισραήλ, ενώ μας δίνει και το στίγμα του “παράλογου” πνεύματος που επικρατεί στο Σαράι του σουλτάνου Ερντογάν.

“Η επιστροφή της Τουρκίας στην Μ.Ανατολή γίνεται με ένα άλμα δύναμης και αυτή είναι μια νέα κατάσταση για το Ισραήλ.

Η τάξη πραγμάτων που ίσχυε από το πρώτο τέταρτο του 20ου αιώνα έως το πρώτο τέταρτο του 21ου αιώνα κατέρρευσε. Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετική αντίδραση του μουσουλμανικού κόσμου, αυτή η τάξη πραγμάτων δεν θα είναι σε θέση πλέον να ανακάμψει.

Η επιστροφή της Τουρκίας σε ηγετική θέση στην περιοχή, αποτελεί ένα εξαιρετικό άλμα δύναμης, και αυτός ο ενθουσιασμός αντανακλάται τώρα και στην Παλαιστίνη.

Η τουρκική ηγεμονία, προκάλεσε γεωπολιτικούς μετασεισμούς στο Καραμπάχ, τη Λιβύη και την Ανατολική Μεσόγειο, που βοήθησαν στην ανάπτυξη ενός ισχυρού πολιτικού κύματος από το Μαρόκο έως στην Ινδονησία.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.