Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία στα Σεπόλια: Nεκρός ο «Άρης» της αλβανικής μαφίας μετά από τρεις προσπάθειες

Τρεις φορές (2007, 2019, 2021) είχαν αποπειραθεί να σκοτώσουν το θύμα στο καφενείο στα Σεπόλια. Εμπλέκεται σε ξεκαθάρισμα της αλβανικής μα...

Τρεις φορές (2007, 2019, 2021) είχαν αποπειραθεί να σκοτώσουν το θύμα στο καφενείο στα Σεπόλια. Εμπλέκεται σε ξεκαθάρισμα της αλβανικής μαφίας με τους τουλάχιστον 10 νεκρούς.


Ένα από τα πιο γνωστά μέλη της αλβανικής μαφίας, ο επονομαζόμενος «Άρης», σκοτώθηκε στα Σεπόλια, μετά από ένοπλη επίθεση εναντίον του σε καφενείο. Είναι το τελευταίο –μέχρι το επόμενο- θύμα του «πολέμου» που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Μόνο μέσα στο 2021, ο 32χρονος είχε απασχολήσει δύο φορές την ΕΛ.ΑΣ., ενώ η τέταρτη φορά που επιχείρησαν να τον σκοτώσουν ήταν και... μοιραία.


Ήταν Ιούλιος του 2007, όταν αντίπαλα μέλη της αλβανικής μαφίας είχανε επιχειρήσει να εκτελέσουν τον «Άρη» στο κέντρο της Αθήνας, ενώ το δεύτερο «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος του ήταν τον Μάιο του 2019 με τον ίδιο να τραυματίζεται μεν σοβαρά από τις σφαίρες, αλλά να γλιτώνει. Στα τέλη Φεβρουαρίου του 2021 ήταν η επόμενη ενέδρα με στόχο τον «Άρη», ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι με τους δράστες να διαφεύγουν με ταξί και να... ξεχνούν στο πίσω κάθισμα που πιστόλι που χρησιμοποίησαν.


Η τέταρτη φορά ήταν και η... μοιραία για τον 32χρονο, καθώς έπεσε νεκρός την ώρα που έπινε τον καφέ του σε κατάστημα εστίασης στην οδό Δυρραχίου στα Σεπόλια. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι και σε αυτή την περίπτωση, υπάρχουν μαρτυρίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ότι ο εκτελεστής έφυγε με ταξί!


Ο «Άρης», πριν καλά - καλά ενηλικιωθεί εντάχθηκε στις τάξεις της αλβανικής μαφίας. Το όνομα του εμπλέκεται στο μεγάλο ξεκαθάρισμα της περιόδου 2007-2008, με διπλές και τριπλές εκτελέσεις! Εχθρός του, ο οποίος συνελήφθη, ήταν ένας από τους πιο γνωστούς εκτελεστές της αλβανικής μαφίας, ο «Μίλι», η εμπλοκή του οποίου –αν και έγκλειστος- στη δολοφονία θα εκτελεστεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών.


Πηγή: reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.