Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το Facebook μπλόκαρε τον σκηνοθέτη Σπύρο Μιχαλόπουλο μετά την ανάρτησή του για τον Φιλιππίδη

«Τιμωρήθηκε» με αποκλεισμό από το Facebook o Σπύρος Μιχαλόπουλος μετά από την ανάρτησή του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο σκην...

«Τιμωρήθηκε» με αποκλεισμό από το Facebook o Σπύρος Μιχαλόπουλος μετά από την ανάρτησή του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών στο ποστ του υπερασπίστηκε την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.


Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά κάποιοι χρήστες έκαναν καταγγελία στο προφίλ του και ο γνωστός σκηνοθέτης αποκλείστηκε από το Facebook για 24 ώρες.


Το γεγονός γνωστοποιήθηκε όταν φίλοι του έγραψαν στο προφίλ του: «Εξ αιτίας της αναπαραγωγής υβριστικών σχολίων στο πρόσωπό του το φμπ απέκλεισε τον Σπύρο Μιχαλόπουλο, Spiros Michalopoulos για 24 ώρες. Μόλις με ενημέρωσε».


Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα


Θέση στο θέμα του αποκλεισμού πήρε και η Έλενα Ακρίτα η οποία έγραψε στο δικό της προφίλ: «Το fb απέκλεισε για 24 ώρες τον σκηνοθέτη Spiros Michalopoulos (Άγριες Μέλισσες μεταξύ πολλών άλλων) γιατί με τον - γνωστό σε εμάς τους φίλους του - ευθύ και και κατηγορηματικό τρόπο, καυτηρίασε την άθλια στάση του Πέτρου Φιλιππιδη απέναντι στην ΚΥΡΙΑ Anna Maria Papaharalambous. Επώνυμοι κι ανώνυμοι υπερασπιστές του φερόμενου ως βιαστη, καθυβρίσαν τον Σπύρο με χυδαιότητες και χαρακτηρισμούς που δεν τους χωράει ανθρώπου νους. Ο γνωστός σκηνοθέτης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας λόγιος με βαθιά μόρφωση, υψηλό ήθος και προοδευτικές αντιλήψεις. Στέκομαστε στο πλευρό του, είμαστε #μετονΣπύρο».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.