Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρόμαξαν από τα γαλανόλευκα f-16 στα κατεχόμενα...!!! Το ψευδοκράτος καταγγέλλει παραβιάσεις από ελληνικά αεροσκάφη...!!!

Αυτοί δηλαδή, που κατέχουν στρατιωτικά τη μισή Κύπρο ζητάνε και τα ρέστα… Οι δυνάμεις κατοχής της Τουρκίας στην Κύπρο καταγγέλλουν τώρα παρ...





Αυτοί δηλαδή, που κατέχουν στρατιωτικά τη μισή Κύπρο ζητάνε και τα ρέστα…

Οι δυνάμεις κατοχής της Τουρκίας στην Κύπρο καταγγέλλουν τώρα παραβιάσεις του «εναέριου χώρου» του ψευδοκράτους από ελληνικά αεροσκάφη.

Τα τουρκικά μαχητικά παραβιάζουν καθημερινά τον ελληνικό εναέριο χώρο με τα μαχητικά τους και συχνά τον εναέριο χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τα πλοία τους όμως που αλωνίζουν παράνομα μέσα στα χωρικά ύδατα της Κύπρου και της Ελλάδας και κάνουν και παράνομες γεωτρήσεις στα οικόπεδα της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι "νόμιμα".

Η συγκεκριμένη κίνηση, μάλιστα, ήλθε λίγες μόλις ώρες πριν από την έναρξη της πενταμερούς στη Γενεύη, υπογραμμίζοντας με τον τρόπο αυτόν την τουρκική αδιαλλαξία που προωθεί τη διχοτόμηση του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Τουρκίας κατέθεσε εκ μέρος των Τουρκοκυπρίων έγγραφο με το οποίο κατηγορείται η Ελλάδα για 13 παραβιάσεις το χρονικό διάστημα Ιουλίου 2020 – Μαρτίου 2021. Αυτοί, δηλαδή, που κατέχουν στρατιωτικά τη μισή Κύπρο ζητάνε και τα ρέστα…


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.