Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Eurovision: Σε τοξικολογικές εξετάσεις θα υποβληθεί ο Ιταλός frontman μετά τον σάλο για χρήση ναρκωτικών

Δεν πρόλαβε να χαρεί την πρωτιά του συγκροτήματός του στη φετινή Eurovision ο Νταμιάνο και θύελλα ξέσπασε για ένα στιγμιότυπο που έρχεται ...

Δεν πρόλαβε να χαρεί την πρωτιά του συγκροτήματός του στη φετινή Eurovision ο Νταμιάνο και θύελλα ξέσπασε για ένα στιγμιότυπο που έρχεται μέσα από το Green Room όπου οι καλλιτέχνες περίμεναν τα αποτελέσματα. Κάποια στιγμή η κάμερα δείχνει τον Νταμιάνο να χαμηλώνει το κεφάλι στο τραπέζι με πολλούς να λένε ότι έκανε χρήση κοκαΐνης.


Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου από δημοσιογράφους, ο 22χρονος καλλιτέχνης το αρνήθηκε κατηγορηματικά. "Δεν κάνω χρήση ναρκωτικών. Σας παρακαλώ! Ο Τόμας έσπασε ένα ποτήρι..." δικαιολογήθηκε ωστόσο είπε "δεν παίρνω ναρκωτικά, μην λέτε τέτοια πράγματα. Όχι κοκαΐνη, είμαστε έτοιμοι να υποβληθούμε σε τεστ" είπε ο Νταμιάνο και έτσι θα γίνει.




Όπως ανακοίνωσε η EBU ο καλλιτέχνης θα υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις μόλις επιστρέψει στη χώρα του.


“Γνωρίζουμε σχετικά με τις εικασίες που υπάρχουν για το πλάνο των Ιταλών νικητών του διαγωνισμού της Eurovision στο Πράσινο Δωμάτιο χθες το βράδυ. Το συγκρότημα αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα υποβληθεί εθελοντικά σε τοξικολογικές εξετάσεις, όταν επιστρέψει στην πατρίδα του. Αυτό το ζήτησαν οι ίδιοι χθες το βράδυ, αλλά δεν γινόταν να οργανωθεί αμέσως από την EBU".


Παράλληλα, η EBU υποστήριξε τον ισχυρισμό του Νταμιάνο ότι έσκυψε επειδή έσπασε ένα ποτήρι αναφέροντας στην ανακοίνωσή της: "Το συγκρότημα, το μάνατζμεντ και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας μάς ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στο Πράσινο Δωμάτιο και εξήγησαν ότι ένα ποτήρι έσπασε στο τραπέζι τους και ήταν κάτι που επισημάνθηκε από τον τραγουδιστή. Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε ένα σπασμένο ποτήρι στο σημείο. Ακόμη κοιτάζουμε το υλικό προσεκτικά και θα ενημερώσουμε για περαιτέρω πληροφορίες εν ευθέτω χρόνω".


Η Ιταλία κατέκτησε την πρωτιά για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της στον διαγωνισμό το 2011 και είναι η τρίτη φορά που αναδεικνύεται νικήτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.