Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισραηλινά μαχητικά ισοπέδωσαν & δεύτερο τουρκικό κτίριο στη Γάζα - Μerkava ετοιμάζονται για χερσαία εισβολή

Κρίσιμες ώρες διάγουμε σε σχέση με την σοβαρότατη κατάσταση στο Ισραήλ, με σχεδόν προαποφασισμένη την χερσαία εισβολή ισχυρότατων Ισραηλινών...





Κρίσιμες ώρες διάγουμε σε σχέση με την σοβαρότατη κατάσταση στο Ισραήλ, με σχεδόν προαποφασισμένη την χερσαία εισβολή ισχυρότατων Ισραηλινών μονάδων τεθωρακισμένων και κομάντος στην Γάζα για την εξουδετέρωση των βάσεων πυραύλων της Χαμάς.

Tαυτόχρονα, οι Ισραηλινοί, βομβάρδισαν κτίριο στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία της τουρκικής οργάνωσης Yardimeli, στη Λωρίδα της Γάζας.

Το γενικό επιτελείο του ισραηλινού στρατού, όπως αναφέρει σήμερα ο τύπος της χώρας, θα συσκεφθεί για να εγκρίνει τα σχέδια χερσαίας επίθεσης στη Γάζα. Τα σχέδια για πιθανή επίθεση στο έδαφος της Λωρίδας της Γάζας θα υποβληθούν στο Γενικό Επιτελείο για έγκριση αργότερα σήμερα.



Αυτά τα σχέδια, εκπονήθηκαν από το αρχηγείο της Νότιας Διοίκηση, και θα δοθούν στην πολιτική ηγεσία του Ισραήλ για έγκριση.


Ο ισραηλινός στρατός τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτύξει ισχυρότατες χερσαίες δυνάμεις στα σύνορα με την Γάζα, με ταξιαρχία αλεξιπτωτιστών, την ταξιαρχία πεζικού Golani και την 7η ταξιαρχία τεθωρακισμένων, έτοιμες για εισβολή, αναμένοντας απλά να ακουστεί η κωδική ονομασία της επίθεσης στον ασύρματο για να εισέλθουν στην Γάζα.

Τα νέα επιβεβαιώθηκαν πριν από λίγα λεπτά από τον Ισραηλινό Ταξίαρχο Hidai Zilberman, εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού, ο οποίος είπε ότι τέτοια σχέδια έχουν προετοιμαστεί και υποβληθεί στο Γενικό Επιτελείο του Ισραηλινού Στρατού για έγκριση.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.