Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα σφαλιάρα από το Βέλγιο στην Τουρκία για τους Κούρδους... «Ένσταση ενάντια στην τουρκική τρομοκρατία στην Ευρώπη»

To βελγικό κόμμα Vlaams Belang καταθέτει ένσταση ενάντια στην τουρκική τρομοκρατία στην ευρωπαϊκή επικράτεια Η βουλευτής του Vlaams Bel...





To βελγικό κόμμα Vlaams Belang καταθέτει ένσταση ενάντια στην τουρκική τρομοκρατία στην ευρωπαϊκή επικράτεια


Η βουλευτής του Vlaams Belang, Έλεν Σαμίν θέλει η κυβέρνηση του Βελγίου να προσδώσει «κατάλληλες συνέπειες» στην «τουρκική βία εναντίον κουρδικών αντιπάλων στην ευρωπαϊκή επικράτεια». Σήμερα Πέμπτη, η Βουλή των Αντιπροσώπων θα εκδώσει πρόταση σύστασης από την βουλευτή Σαμίν, η οποία θα πρέπει να αποδώσει «κατάλληλες συνέπειες» στην «τουρκική βία εναντίον κουρδικών αντιπάλων στο ευρωπαϊκό έδαφος».

Το Φλαμανδικό Συμφέρον (ολλ. Vlaams Belang) είναι ένα βελγικό πολιτικό κόμμα που δραστηριοποιείται κυρίως στην Φλάνδρα και στην περιοχή των Βρυξελλών. 

Το κόμμα υπερασπίζεται την φλαμανδική ανεξαρτησία, ζητάει αυστηρά όρια στην μετανάστευση και την υποχρέωση των μεταναστών να υιοθετήσουν τον φλαμανδικό πολιτισμό και την φλαμανδική γλώσσα. Επίσης, απορρίπτει την πολυπολιτισμικότητα αλλά αποδέχεται την πολυεθνική κοινωνία υπό την προϋπόθεση τα μέλη της να ενσωματωθούν στην φλαμανδική κοινωνία. Το κόμμα είναι, επίσης, ευρωσκεπτικιστικό.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.