Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τζασίν-Σύμβουλος του προέδρου Ερντογάν: «Ο Μπάιντεν είναι υπέρμαχος των Ελλήνων, αποκαλείται Μπαϊντενόπουλος στην Ελλάδα»

Ο σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου επιτέθηκε στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σχετικά με τη δήλωση για την Αρμενική Γενοκτονία περιγράφοντας ...




Ο σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου επιτέθηκε στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σχετικά με τη δήλωση για την Αρμενική Γενοκτονία περιγράφοντας τον ως ένα παιδί που δεν έχει εμπειρίες λόγω ηλικίας. Απεκάλεσε τον Μπάιντεν ως υπέρμαχο των Ελλήνων προσθέτοντας το επίθημα -όπουλος στο τέλος (Μπάιντεν → Μπαϊντενόπουλος).

Dr Μεσούτ Ηακκίν Τζασίν (σύμβουλος ασφαλείας/εξωτερικής πολιτικής του Τούρκου Προέδρου 30.04.2021):

¨Ο Μπάιντεν είναι υπέρμαχος των Ελλήνων. Αποκαλείται Μπαϊντενόπουλος στην Ελλάδα. Αυτό είναι το όνομα του Μπάιντεν. Περιγράφει τον εαυτό του ως ένα επίτιμο Έλληνα πολίτη.

Τί βλέπει η Αμερική όταν κοιτάει τον εαυτό της στον καθρέπτη; μία χώρα που σκότωσε Ινδιάνους, έκαψε 3.500.000 ανθρώπους στο Βιετνάμ με τις βόμβες ναπάλμ. Οι σφαγές που διέπραξε στο Ιράκ είναι προφανείς. Καλώ τον Μπάιντεν από εδώ. Μπορείς να με ακούσεις; Τί είπε ο στρατηγός Μακ Άρθουρ για την τουρκική ταξιαρχία; Είπε ότι δεν υπάρχει τίποτε το ακατόρθωτο για τον Τούρκο στρατιώτη. Είπε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος στρατιώτης από τον Τούρκο.

Δεν γνωρίζεις το όνομα αυτού του μέρους; (ο Μπάιντεν αποκαλεί την Πόλη με το παλιό της όνομα Κωνσταντινούπολη) Η Πόλη είναι μία από τις πρωτεύουσες της Τουρκικής Δημοκρατίας. Μαντεύω ότι δεν θα μπορούσε να ξέρει.

Ω Θεέ μου! Νομίζω ότι κάτι συμβαίνει στο μυαλό του κάποιες φορές. Θέλω να πω ότι ένας άνθρωπος που βίωσε εμπειρίες ζωής δεν θα μιλούσε έτσι. Η μετάβαση από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση είναι πολύ σαφής στο νόμο. Η Τουρκία είναι μία χώρα που μπορεί να φτιάχνει τα δικά της αεροπλάνα, πλοία, υποβρύχια και πυραύλους. Με τη θέληση του Θεού θα κατασκευάσουμε και μαχητικό αεροπλάνο. Ο Θεός θα δείξει στα όμορφα μάτια μου τις ημέρες που αυτοί οι πιλότοι θα πετάξουν με τα δικά μας μαχητικά.

Μετά θα κάνουμε έτσι στο Τζο (Αμερικανούς). Τζο πώς είσαι; Πώς πάει; Θα τις δούμε αυτές τις στιγμές.

Ο κος Πρόεδρος (Μπάιντεν) τα είπε αυτά πριν αναλάβει την εξουσία. Είπε: “Είμαι θυμωμένος με τον κ.Ερντογάν, γιατί είμαι θυμωμένος; Διότι δεν με ακούει στη Συρία και το Ιράκ. Θα τον κάνω να πληρώσει το τίμημα. Και υιοθέτησε αυτό το σχέδιο.

Από τις ημέρες που ακόμη ήταν Γερουσιαστής στο Ντέλαγουερ, ο Μπάιντεν είχε σχέσεις με το ελληνικό και αρμενικό λόμπυ. Αποκαλεί τον εαυτό του Μπαϊντενόπουλο. Αλλά η σφαίρα με την οποία πυροβόλησε την Τουρκία πήγε χαμένη¨

Οι Τούρκοι έγιναν πραγματικά έξω φρενών μετά την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων και την αναφορά του ονόματος Κωνσταντινούπολη. Η γλώσσα του σώματος και όλη στάση του συμβούλου του Τούρκου Προέδρου υποδεικνύει ότι η Τουρκία φοβάται και βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση για το μέλλον της εδαφικής της ακεραιότητας.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.