Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ οι τούρκοι με τη Λετονία... Επίσημη αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων!

Η Λετονία αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων και όπως είναι αναμενόμενο, το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας καταδίκασε στις 6 Μαΐου τη ...




Η Λετονία αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων και όπως είναι αναμενόμενο, το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας καταδίκασε στις 6 Μαΐου τη σχετική απόφαση του λετονικού κοινοβουλίου.

"Η απόφαση που έλαβε σήμερα το λετονικό κοινοβούλιο και η αναγνώριση των γεγονότων του 1915 ως 'γενοκτονίας' είναι μια μηδενική προσπάθεια να ξαναγραφτεί η ιστορία με πολιτικά κίνητρα. Απορρίπτουμε και καταδικάζουμε έντονα αυτήν την ατυχή και παράνομη απόφαση", δήλωσε το υπουργείο.

Αυτή η απόφαση "έρχεται σε αντίθεση με τη δήλωση που έκανε η Λετονία σχετικά με τα γεγονότα στη δική της ιστορία, με την ευκαιρία της 80ης επετείου της κατοχής της και ότι αποτελεί προϋπόθεση των διεθνών σχέσεων να προσεγγίσουμε τα ιστορικά γεγονότα με ειλικρίνεια και δικαιοσύνη, και σε αυτό το πλαίσιο, χρησιμοποιεί δύο μέτρα και δύο σταθμά", είπε το υπουργείο.

"Αντί να υπηρετούμε την ατζέντα ορισμένων κύκλων που προσπαθούν να δημιουργήσουν εχθρότητα από την ιστορία, καλούμε το λετονικό κοινοβούλιο να κάνει πίσω αυτό το λάθος βήμα και να υποστηρίξει τις προσπάθειες για την καθιέρωση μιας πρακτικής ειρηνικής συνύπαρξης στην περιοχή, ιδίως μεταξύ του τουρκικού και του αρμενικού λαού", σημείωσε η δήλωση.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.