Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: Ποια στοιχεία έχουν προκύψει για τον Γεωργιανό Που Μεταφέρεται στην Αθήνα - Τα αναπάντητα ερωτήματα

  Στην Αθήνα μεταφέρεται οδικώς ο 36χρονος Γεωργιανός που προσήχθη την Παρασκευή στους Κήπους του Έβρου με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην ...

 


Στην Αθήνα μεταφέρεται οδικώς ο 36χρονος Γεωργιανός που προσήχθη την Παρασκευή στους Κήπους του Έβρου με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην προσπάθεια του να περάσει στην Τουρκία. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας το Mega, μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία που να τον συνδέουν στη ληστεία μετά φόνου τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως είχε εισβάλει στο σπίτι του 93χρονου στο Πικέρμι πριν από περίπου δύο μήνες.

Προς το παρόν, δεν φαίνεται να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά την πρόοδο των ερευνών για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, με αξιωματικούς να τονίζουν ότι περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Τα αναπάντητα ερωτήματα

Η ΕΛ.ΑΣ., βέβαια, αναζητεί απαντήσεις και σε βασικά ερωτήματα. Οι αξιωματικοί αναρωτιούνται κατ' αρχήν γιατί οι δράστες δεν έκλεισαν στην 20χρονη μύτη και στόμα, τόσο ώστε εκείνη απλά να λιποθυμήσει, αλλά επέλεξαν να της αφαιρέσουν τη ζωή, φράσσοντας την είσοδο οξυγόνου για τουλάχιστον 3 με 5 λεπτά. Το δεύτερο ερώτημα έχει να κάνει με τον λόγο για τον οποίο οι δολοφόνοι έδεσαν την Καρολάιν με τα ρούχα της και όχι όπως τον σύζυγό της, με σχοινί και μονωτική ταινία. Ο 32χρονος πιλότος βρέθηκε δεμένος σε εμβρυακή στάση ενώ την 20χρονη την είχαν ακινητοποιήσει δένοντάς την με τα ρούχα που φορούσε, πισθάγκωνα.

Η εκτίμηση των αστυνομικών ότι το «χτύπημα» στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά έγινε από έμπειρους και σκληρούς κακοποιούς, προκαλεί ένα ακόμη αναπάντητο ερώτημα. Γιατί οι δράστες δεν έκοψαν το ρεύμα και το τηλέφωνο και άφησαν το κινητό του πιλότου στον χώρο; Κι αυτό γιατί τελικά ο 32χρονος κατάφερε να πληκτρολογήσει με τη μύτη του το 100, όταν, όπως είπε στους αστυνομικούς, ανέκτησε τις αισθήσεις του, σχεδόν μία ώρα αφότου οι δράστες είχαν εγκαταλείψει την μεζονέτα.

Οι αστυνομικοί ωστόσο, καλούνται να διευκρινίσουν τον λόγο για τον οποίο ο σκύλος της οικογένειας, ο οποίος και κρεμάστηκε από τους δράστες, δεν ακούστηκε να γαβγίζει, καθώς και γιατί οι κακοποιοί για τη διαφυγή τους δεν επέλεξαν έναν πιο εύκολο τρόπο από το να κατέβουν ξανά στο υπόγειο και να βγουν από το παράθυρο από το οποίο μπήκαν στο σπίτι. Τέλος, ιδιαίτερη βάση δίνεται στα όπλα τα οποία κρατούσαν οι δύο από τους τρεις δολοφόνους, τα οποία δεν συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται από αυτού του είδους τους κακοποιούς.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.