Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ... Πάτρα: Ληστές «μπουκάρουν» σε σπίτια με δόλωμα ψόφιο ποντίκι έξω από την πόρτα

Ένα απίστευτο κόλπο φαίνεται πως έχουν βρει οι ληστές για να μπουκάρουν σε σπίτια. Ποιο είναι αυτό; Να αφήνουν έξω από την πόρτα σκουπίδια ...




Ένα απίστευτο κόλπο φαίνεται πως έχουν βρει οι ληστές για να μπουκάρουν σε σπίτια. Ποιο είναι αυτό; Να αφήνουν έξω από την πόρτα σκουπίδια ή ψόφιο ποντίκι.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, που έρχονται από την Πάτρα πρόκειται για … νέα μέθοδο “μπουκαδόρων”. Αφήσουν τα “εμπόδια” έξω από την πόρτα (συνήθως είναι μια σακούλα μια σκουπίδια, ή ψόφια ποντίκια) και περιμένουν όπως αναφέρει το tempo24.gr.

Τί περιμένουν; Αν θα βγει κάποιος να το απομακρύνει… Αν παραμείνει εκεί η “παγίδα” τους τότε τα “ποντίκια” μπουκάρουν στα σπίτια και τα ξαφρίζουν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες, βρίσκουν όλο και περισσότερα “κόλπα” προκειμένου να πείσουν τους ιδιοκτήτες να ανοίξουν τις πόρτες των σπιτιών τους, ή για να διαπιστώσουν αν είναι κάποιος μέσα κι έτσι… δεν θα χρειαστεί να “καταναλώσουν” και πολύ… ενέργεια.

Τα περιστατικά με τη νέα μέθοδο, όπως μας μεταφέρουν αναγνώστες είναι αρκετά. Ας έχουμε λοιπόν όλοι μας τα μάτια μας δεκατέσσερα, γιατί αν για εμάς κάτι που βλέπουμε μπροστά μας είναι τυχαίο… για κάποιους άλλους δεν είναι!

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.