Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το σκάνδαλο που «καίει» τον Ερντογάν - Ποιος είναι ο αρχιμαφιόζος που απειλεί τον «σουλτάνο»

Εδώ και εβδομάδες, η Τουρκία ζει στον ρυθμό των αποκαλυπτικών βίντεο που ανεβάζει στο διαδίκτυο ένας Τούρκος αρχιμαφιόζος που ζει εξόριστο...



Εδώ και εβδομάδες, η Τουρκία ζει στον ρυθμό των αποκαλυπτικών βίντεο που ανεβάζει στο διαδίκτυο ένας Τούρκος αρχιμαφιόζος που ζει εξόριστος στο εξωτερικό. Κατηγορεί μέλη της κυβέρνησης και του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης AKP για ποικίλα εγκλήματα και διαφθορά και όπως απειλεί, έπεται συνέχεια. Η καταιγίδα τον αποκαλύψεων ανάγκασε τον Ερντογάν να σχολιάσει, οργιάζουν ωστόσο οι φήμες και οι θεωρίες συνωμοσίας στην Άγκυρα.

Ενας Τούρκος «νονός της Μαφίας» που ζει σύμφωνα με πληροφορίες στο Ντουμπάι και ανεβάζει στο Υoutube βίντεο που «καίνε» τον Ερντογάν και το στενό του περιβάλλον, πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ημέρες στην επικαιρότητα της γείτονος και έχει κάνει το «σουλτάνο» να χάσει τον ύπνο του.

Ο Σεντάτ Πεκέρ όπως ονομάζεται απευθύνει σοβαρές κατηγορίες εναντίον κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών, εμπλέκει αξιωματούχους από το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) σε σοβαρά εγκλήματα και όπως όλα δείχνουν οι αποκαλύψεις τους έχουν συνέχεια.

(7. BÖLÜM) “HAYATA KORKUSUZCA BAKANLAR, ÖLÜMDEN DE KORKMAZLAR”

Στα έξι βίντεο που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής στο YouTube και έχουν γίνει viral, ο «Μπότοξ» όπως είναι το προσωνύμιό του σύμφωνα με τα τουρκικά μίντια ισχυρίζεται ότι κορυφαίοι βουλευτές εμπλέκονται σε υποθέσεις κακοποίησης, δολοφονίες, βιασμούς, διακίνηση ναρκωτικών και άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Στο στόχαστρο ο Σουλεϊμάν Σοϊλού

Ο ίδιος αποκαλύπτει επίσης ότι η τουρκική κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια τον προστάτευσε από πιθανές διώξεις, παρέχοντάς του ακόμη και αστυνομικούς συνοδούς για να εγγυηθούν την ασφάλειά του.

Ο αρχιμαφιόζος ισχυρίζεται ότι ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού τον ενημέρωσε ότι οι αρχές έχουν «ανοίξει το φάκελό» του, επιτρέποντάς του να εγκαταλείψει την Τουρκία και να διαφύγει της δίωξης - ισχυρισμός που έχει ασκήσει σημαντική πίεση τα τελευταία 24ωρα στον υπουργό.

Σε ένα από τα βίντεο, ο Πεκέρ ισχυρίζεται ότι ο Σοϊλού τον είχε προστατέψει και τον είχε «ενημερώσει» για την έναρξη μιας έρευνας εναντίον του τον περασμένο χρόνο. Ο Πεκέρ μάλιστα είπε ότι ο Σοϊλού ήταν "το εισιτήριο επιστροφής μου".
Sedat Peker Sessizliğini Bozdu

Πιεζόμενος από την αντιπολίτευση να παραιτηθεί, ο Σοϊλού, ένα από τα πιο ισχυρά μέλη της κυβέρνησης Ερντογάν, απέρριψε τις κατηγορίες του αρχινονού.

Ο Σοϊλού μένει, την περασμένη Παρασκευή ωστόσο ένας δημοσιογράφος του τουρκικού κρατικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu απολύθηκε, μετά από... «λάθος» ερώτηση που έθεσε σε δύο υπουργούς της κυβέρνησης σχετικά με τις κατηγορίες του αρχιμαφιόζου.

Ο Μουσάμπ Τουράν είχε ζητήσει μια αντίδραση για αυτήν την υπόθεση από τους υπουργούς Βιομηχανίας, Μουσταφά Βαράνκ και Γεωργίας, Μπεκίρ Πακντεμιρλί.

Ποιος είναι ο αρχιμαφιόζος που απειλεί τον Ερντογάν

Ο Πεκέρ σύμφωνα με πληροφορίες, ζει στο Ντουμπάι, έχοντας εγκαταλείψει την Τουρκία το 2020, μετά από μια σύντομη παραμονή στα Βαλκάνια.

Έγινε γνωστός το 2016, όταν απείλησε να «κολυμπήσει στο αίμα» ακαδημαϊκών που είχαν υπογράψει αναφορά που καταγγέλλει στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον Κούρδων στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Ο 49χρονος αρχιμαφιόζος αθωώθηκε τότε, καθώς και τουλάχιστον σε δύο άλλες περιπτώσεις, μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του 2016, όταν απείλησε να κρεμάσει τους στασιαστές στα κελιά τους και μία φορά ακόμη όταν απειλούσε τον δημοσιογράφο Fatih Altaylı.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.