Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαρία Λαζάρεβα (Πρόεδρος Ελλήνων Αρμενίας): Η ατιμωρησία της Τουρκίας την ενθαρρύνει να συνεχίζει να εγκληματεί

Η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Κοινοτήτων Αρμενίας, Μαρία Λαζάρεβα, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των...





Η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Κοινοτήτων Αρμενίας, Μαρία Λαζάρεβα, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου επισημαίνει ότι, η Τουρκία παραμένει ατιμώρητη για τα εγκλήματα πολέμου που έχει διαπράξει και τονίζει πως «η σιωπή και η ατιμωρησία ενθαρρύνει τον θύτη να συνεχίζει να γράφει κι άλλες μαύρες σελίδες στην παγκόσμια ιστορία».

Το μήνυμα της κας Λαζάρεβα:

«Αγαπητοί συμπατριώτες. Σήμερα είναι η επέτειος της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Στέκομαι μπροστά στο μνημείο των θυμάτων της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

»Αυτές οι δύο γενοκτονίες, μαζί με τη γενοκτονία των Ασσυρίων, ήταν μέρη ενός σχεδίου των Τούρκων.

»Και το σχέδιο ήταν η εξόντωση του χριστιανικού πληθυσμού στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.

»Καμία από αυτές τις γενοκτονίες δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα από τον ίδιο τον θύτη, την Τουρκία.

»Η Τουρκία τις αρνείται και δεν τιμωρείται.

»Η αναγνώριση της γενοκτονίας δεν γίνεται μόνο για εμάς αλλά για όλους, για οποιοδήποτε έθνος στον κόσμο, το οποίο θα μπορούσε να ήταν στη θέση μας.

»Εμείς διεκδικούμε την αποκατάσταση της δικαιοσύνης. Και η σιωπή και η ατιμωρησία ενθαρρύνει τον θύτη να συνεχίζει να γράφει κι άλλες μαύρες σελίδες στην παγκόσμια ιστορία».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.