Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλβανός σεσημασμένος κακοποιός ο «κοντός» που δολοφόνησε την Καρολάιν και Πρόσφατα αποφυλακισμένος, λένε πληροφορίες...

Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά που ως αποτέλεσμα είχε η 20χρονη Καρολάιν να βρει φρικτό θάνατο, φαίνε...





Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά που ως αποτέλεσμα είχε η 20χρονη Καρολάιν να βρει φρικτό θάνατο, φαίνεται πως έχουν στα «χέρια» τους απάντηση στο ερώτημα σχετικά με την ταυτότητα του «κοντού» της αδίστακτης τριάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», πρόκειται για Αλβανό σεσημασμένο κακοποιό, που είχε καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες και σωρεία άλλων αδικημάτων και ο οποίος έχει αποφυλακιστεί πρόσφατα.

Μάλιστα, αστυνομικοί τον αναζήτησαν στη διεύθυνση που είχε δηλώσει ως τόπο κατοικίας, στην Αγία Παρασκευή, χωρίς ωστόσο να τον εντοπίσουν. Οι αστυνομικές Αρχές έφτασαν στο συγκεκριμένο πρόσωπο αξιοποιώντας στοιχεία που βρέθηκαν μέσα στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά, καθώς και από την περιγραφή του 32χρονου πιλότου.

Ο τελευταίος είχε αναφέρει ότι ο «κοντός» της παρέας των κακοποιών που εισέβαλε στο σπίτι του έχει ύψος γύρω στο 1,70 μ., είναι ευτραφής και μελαψός.

Την ίδια ώρα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συμπληρωματική κατάθεση που θα δώσει ο νεαρός πιλότος στην Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να επισκεφθεί και πάλι το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών και να προσπαθήσει να φωτίσει κάθε πτυχή του τραγικού περιστατικού, ώστε η Αστυνομία να φτάσει το συντομότερο δυνατό στη σύλληψη των τριών «τεράτων» που έκοψαν βίαια το νήμα της ζωής της αγαπημένης του συζύγου.

Η συμπληρωματική κατάθεση του πιλότου ελικοπτέρων θεωρείται κομβικής σημασίας από τις Αρχές, καθώς εκτιμάται ότι, έχοντας ξεπεράσει το αρχικό σοκ, είναι πλέον σε θέση να απαντήσει σε μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα, να δώσει τις δικές του εξηγήσεις σχετικά με τα δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα και να θυμηθεί έστω και μικρές λεπτομέρειες, που ενδεχομένως να αποτελέσουν το «κλειδί» που θα ξεκλειδώσει τον γρίφο όσον αφορά την ταυτότητα των δραστών.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.