Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις...! Στα χέρια της ΕΛΑΣ Γεωργιανός που προσπάθησε να φύγει από τη χώρα, ενώ ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του σε ληστεία στο Πικέρμι...!!!

Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Όπω...





Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Όπως αναφέρουν Το Βήμα και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι αρχές εξετάζουν τώρα εξονυγχιστικά έναν Γεωργιανό που συνελήφθη τα τελευταία 24ωρα προσπαθώντας να φύγει από την χώρα. Πρόκειται για έναν κακοποιό του ποινικού δικαίου.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία και η ανάλυση του DNA δείχνουν πως ήταν ένας από τους πέντε δράστες της επίθεσης στις 7 Μαρτίου, σε κατοικία στο Πικέρμι όπου έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι αλλά και την οικιακή βοηθό τους.

Έτσι οι αστυνομικοί είναι «υποψιασμένοι» λόγω των ομοιοτήτων μεταξύ των δύο περιστατικών, και σίγουρα εστιάζουν στο ότι λίγες μέρες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, προσπάθησε να φύγει από τη χώρα.
Τα νέα ερωτήματα

Ένα από τα βασικά ερωτήματα είναι το γιατί οι δράστες έπνιξαν την 20χρονη στη σοφίτα της μεζονέτας.

Καθότι όπως αναφέρουν στο «Βήμα» ιατροδικαστές όπως και άλλοι χειριστές παρομοίων περιστατικών : «αν της έφραζαν για περίπου ένα λεπτό την μύτη και το στόμα θα έχανε –λόγω του νεαρού της ηλικίας της- μόνο τις αισθήσεις της. Κάτι που συμβαίνει συχνά σε παρόμοιες λαβές πολεμικών τεχνών όπως το τζούντο. Η κατάσταση λιποθυμίας της 20χρονης, θα διευκόλυνε τα εγκληματικά σχέδιά τους αφού προφανώς δεν θα φώναζε, δεν θα αντιδρούσε. Όμως παραμένει άγνωστο γιατί έδειξαν τέτοιο μένος και έφραξαν στόμα και μύτη για τουλάχιστον 3-5 επιπλέον λεπτά, δηλαδή του χρόνου που απαιτείται σε άτομα τέτοιας ηλικίας για να επέλθει ο θάνατος».

Επίσης ερώτημα προκύπτει είναι γιατί έδεσαν με σχοινί και μονωτική ταινία πολλών μέτρων το πρόσωπο, τον λαιμό, τα πόδια αλλά και με μπροστά τους αγκώνες, τα χέρια του 32χρονου πιλότου ενώ την άτυχη 20χρονη δεν την έδεσαν και επέλεξαν να τη σκοτώσουν. Την είχαν δέσει πισθάγκωνα αλλά και εδώ δε χρησιμοποίησαν μονωτική ταινία αλλά τα ρούχα της (βρέθηκε ημίγυμνη).




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.