Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι ώρα ξεκινά η απαγόρευση κυκλοφορίας Μ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα -Το ωράριο καταστημάτων

Οπως όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, έτσι και το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα η κυκλοφορία θα επιτρέπεται από τις 5:00 το πρωί έως τις ...




Οπως όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, έτσι και το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα η κυκλοφορία θα επιτρέπεται από τις 5:00 το πρωί έως τις 22:00, ενώ από τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου, το ωράριο διαμορφώνεται από τις 5:00 μέχρι και τις 23:00. Σημειώνεται ότι στις 3 Μαΐου επαναλειτουργεί και η εστίαση μετά από έξι μήνες.

Για την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στην ενημέρωση της προηγούμενης Παρασκευής ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων:

«Σχετικά με το χρονικό όριο απαγόρευσης κυκλοφορίας, το curfew, ο περιορισμός κυκλοφορίας ξεκινά στις 10 το βράδυ τη Μεγάλη Εβδομάδα και την ημέρα του Πάσχα, ενώ από τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου, ο περιορισμός αρχίζει στις 11 το βράδυ. Την Κυριακή του Πάσχα υπάρχει η δυνατότητα συγκέντρωσης δύο οικογενειών έως 9 άτομα, ενώ, αν πρόκειται για υπαίθριο χώρο, δύο ευρύτερες οικογένειες έως 12 άτομα. Συστήνεται η διενέργεια προηγούμενου οικιακού αυτοδιαγνωστικού τεστ σε όσους συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις αυτές».

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων το Μεγάλο Σάββατο

Από τις 7 αύριο το πρωί, Μεγάλο Σάββατο, έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7 το απόγευμα. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο θα μπορεί να λειτουργήσει προαιρετικά από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι το ωράριο λειτουργίας που αναφέρεται στην υπ' αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.26380/23-4-2021 κοινή υπουργική απόφαση ΦΕΚ (Β1682) εφαρμόζεται μόνο στις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ). Τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της παρ.1Β του άρθρου 1 της ως άνω ΚΥΑ εξαιρούνται από το εν λόγω πλαίσιο.




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.