Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα εμπρηστική επίθεση Ερντογάν στο Ισραήλ: Ανέφερε την Ιερουσαλήμ με το Αραβικό όνομα και απειλεί με τους μουσουλμάνους όλου του κόσμου..!!!

Με μήνυμά του στα social media, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απαιτεί να σταματήσουν οι επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χαμάς και ...





Με μήνυμά του στα social media, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απαιτεί να σταματήσουν οι επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χαμάς και των Μουσουλμάνων. «Διαφορετικά, κανείς δεν θα έχει εμπιστοσύνη σε διεθνείς οργανισμούς ή κανόνες» υποστηρίζει αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Ισλαμικός κόσμος θα στραφεί εναντίον της Δύσης με τη δική του καθοδήγηση.

Ξεκάθαρο ανοικτό μέτωπο με το Ισραήλ έχει αποκτήσει πλέον η Τουρκία, με τις θέσεις που εκφράζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Με εμφανή την πρόθεση να «πλασάρει» τον εαυτό το ως τον νέο ηγέτη του ισλαμικού κόσμου, ο Τούρκος πρόεδρος έχει λάβει αφορμή από τις τελευταίες συγκρούσεις Ισραηλινών και Παλαιστίνιων και εξαπολύει διαρκώς επιθέσεις σε βάρος της Ιερουσαλήμ.

Στο τελευταίο του μήνυμα, μάλιστα, αναφέρει πως αν δεν σταματήσουν οι Ισραηλινές επιθέσεις τότε κανένας στον κόσμο δεν θα έχει εμπιστοσύνη στους διεθνείς οργανισμούς και τους κανόνες, αφήνοντας προφανώς να εννοηθεί ότι ο ίδιος θα φροντίσει για αυτό, στρέφοντας τους Μουσουλμάνους εναντίον της Δύσης. Εντύπωση, μάλιστα, προκάλεσε το γεγονός ότι στη δήλωσή του ανέφερε την Ιερουσαλήμ με την αραβική της ονομασία παρότι το κείμενο ήταν γραμμένο στα αγγλικά.

Η δήλωση του Ερντογάν

Ζητούμε να σταματήσουν αμέσως οι απεχθείς επιθέσεις εναντίον του Τζαμιού Al-Aqsa και των μουσουλμάνων

Οι ενέργειες του Ισραήλ, οι οποίες αντιτίθενται στις αποφάσεις των κοινών οργανώσεων της ανθρωπότητας, των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του διεθνούς δικαίου και όλων των ανθρώπινων αξιών, πρέπει να σταματήσουν αμέσως.

Διαφορετικά, κανένα άτομο στη γη δεν θα έχει καμία εμπιστοσύνη σε διεθνείς οργανισμούς ή κανόνες.

Εάν το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν τερματίσει αυτή τη φρικαλεότητα μέσω άμεσων και αποτελεσματικών μέτρων, θα σημαίνει ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα την στραβή κατάσταση και ότι δεν ισχύει πως «ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από 5».

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αλ-Κουντ (σ.σ. Ιερουσαλήμ) είναι ολόκληρος ο κόσμος και οι Μουσουλμάνοι είναι σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.