Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καλούν για επιθέσεις σε ΝΑΤΟικές εγκαταστάσεις... Τούρκοι εθνικιστές: «Να καταλάβει ο στρατός την βάση του Κιουρετσίκ»

Στόχος των Τούρκων ισλαμιστών και εθνικιστών οι βάσεις του ΝΑΤΟ Δεν έχει τέλος ο τουρκικός ισλαμικός σωβινισμός με αφορμή τα αιματηρά γεγονό...




Στόχος των Τούρκων ισλαμιστών και εθνικιστών οι βάσεις του ΝΑΤΟ

Δεν έχει τέλος ο τουρκικός ισλαμικός σωβινισμός με αφορμή τα αιματηρά γεγονότα στην Γάζα, στην οποία από την μεριά η Χαμάς σκορπάει το όλεθρο, και από την άλλη το Ισραήλ ασκεί υπερβολική βία σε αμάχους Παλαιστινίους προκαλώντας έως τώρα 200 θύματα.

Μετά τις διαδηλώσεις σε τουρκικές πόλεις, ειδικά στην Κωνσταντινούπολη, τώρα οι Τούρκοι ισλαμιστές ετοιμάζουν διαμαρτυρίες στην βάση ραντάρ του ΝΑΤΟ στο Κιουρετσίκ, απαιτώντας την κατάληψη της βάσης από τον τουρκικό στρατό, αφού το ραντάρ, όπως λένε οι ίδιοι, εξυπηρετεί τον ισραηλινό στρατό.

Ο Γενικός Γραμματέας του Κόμματος Vatan, Özgür Bursalı μέσα από τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε, «οι καταδικαστικές αποφάσεις και οι εκκλήσεις για την Παλαιστίνη δεν είναι πλέον λύση!"

"Το κόμμα Πατρίδα ετοιμάζει μεγάλη διαδήλωση μπροστά από την βάση του Κιουρετσίκ την Πέμπτη 20 Μαΐου! Ο ίδιος εξέφρασε την οργή και την καταδίκη του στις επιθέσεις ΗΠΑ-Ισραήλ, όπως και πολλά άλλα κόμματα.

"Οι καταδίκη και οι εκκλήσεις δεν είναι φάρμακα για την Παλαιστίνη! Το κόμμα Πατρίδα θα μιλήσει δυναμικά μπροστά από την βάση του Κιουρετσίκ την Πέμπτη 20 Μαΐου!

Το ραντάρ λειτουργεί υπέρ του Ισραήλ, και πρέπει να τεθεί αμέσως υπό τον έλεγχο του τουρκικού στρατού (TSK) Έτσι αντιδρά η Τουρκία στην επιθετικότητα ΗΠΑ-Ισραήλ. Έτσι υπερασπίζεται την Παλαιστίνη!", καταλήγει το μήνυμα του Τούρκου αξιωματούχου.

Σε κάθε ευκαιρία οι Τούρκοι στρέφονται κατά βάσεων του ΝΑΤΟ στην χώρα, και αυτό εκτιμάται δεν υλοποιείται καθόλου τυχαία, αφού η Άγκυρα θεωρεί ότι η συμμαχία με αυτές τις βάσεις “ελέγχει” την Τουρκία, μη επιτρέποντας της να μεταβληθεί σε Οθωμανική αυτοκρατορία...που τόσο πολύ επιθυμεί ο Τούρκος πρόεδρος.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι το think tank ''CATO Institute με αφορμή την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων και τις σχέσεις ΝΑΤΟ-Τουρκίας ανέφερε:

''Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έκανε αυτό που θεωρούνταν θαρραλέο βήμα, καταγγέλλοντας τη γενοκτονία του 1915 από την Οθωμανική Αυτοκρατορία εναντίον του αρμενικού πληθυσμού της.

Τα τελευταία χρόνια, η Άγκυρα έχει χάσει έδαφος στις ΗΠΑ. Με τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να δημιουργεί ταυτόχρονα ένα αυταρχικό κράτος, να συλλαμβάνει Αμερικανούς πολίτες, να είναι εχθρικό με το Ισραήλ, να φλερτάρει εδαφικές συγκρούσεις με την Ελλάδα και την Κύπρο, να προωθεί τις ισλαμικές δυνάμεις, να επιτίθεται στους Κούρδους της Συρίας συμμάχους των ΗΠΑ, να παρεμβαίνει στρατιωτικά στη Λιβύη και να συνεργάζεται με τη Ρωσία, λίγοι φίλοι απέμειναν για την Τουρκία στην Αμερική.

Κανένας χωρίς τουρκική καταγωγή ή αμειβόμενος χρηματικά δεν έχει κανένα λόγο να υπερασπιστεί την τουρκική κυβέρνηση. Δεν υπάρχει πρόβλημα για έναν πολιτικό των ΗΠΑ να αγνοεί τους εκβιασμούς της Άγκυρας και να αψηφά τις "εντολές της".

Πράγματι, αν υπήρχε η δυνατότητα τα πυρηνικά όπλα της Αμερικής να βγουν αύριο από το Incirlik και όλες οι άλλες στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ που βρίσκονται στη χώρα, να απομακρυνθούν και να φιλοξενηθούν σε βάσεις εντός άλλων χωρών, αυτό θα ήταν προτιμότερο”, κατέληγε το ινστιτούτο.

Η μόνη κατάλληλη χώρα για αυτό είναι η Ελλάδα, όπως έχουν δηλώσει Αμερικανοί ειδικοί επί του θέματος εδώ και μεγάλο διάστημα.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.