Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγωδία στην Ιταλία: Τουλάχιστον εννιά νεκροί από πτώση τελεφερίκ κοντά στη λίμνη Ματζιόρε

Τη ζωή τους έχασαν στην Ιταλία τουλάχιστον εννιά άνθρωποι από πτώση καμπίνας τελεφερίκ, από 1.491 μέτρα, σε μικρή απόσταση από τη λίμνη Μα...

Τη ζωή τους έχασαν στην Ιταλία τουλάχιστον εννιά άνθρωποι από πτώση καμπίνας τελεφερίκ, από 1.491 μέτρα, σε μικρή απόσταση από τη λίμνη Ματζιόρε, στα βορειοδυτικά της χώρας.

Τουλάχιστον εννιά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση «Rai», από πτώση καμπίνας τελεφερίκ, σε μικρή απόσταση από τη λίμνη Ματζιόρε, στη βορειοδυτική Ιταλία. Το τελεφερίκ βρισκόταν στα 1.491 μέτρα.

Λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι τοπική ώρα, ξαφνικά, το ατσάλινο νήμα του τελεφερίκ φέρεται να έσπασε και η καμπίνα έπεσε στο κενό.

Λόγω των καλών καιρικών συνθηκών στην περιοχή αυτή του Πεδεμόντιου βρίσκονται αρκετοί τουρίστες και το συγκεκριμένο τελεφερίκ μόλις είχε ξαναρχίσει να λειτουργεί.


Στο σημείο του τραγικού συμβάντος σπεύδουν πυροσβέστες και δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας.Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι τραυματίες, ανάμεσα τους δύο παιδιά, διακομίσθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο στο Τορίνο. Επί τόπου, βρέθηκαν η Πυροσβεστική, η Πολιτική Προστασία και η Αλπική και Σπηλαιολογική Διάσωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.