Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισραηλινά μαχητικά ματαιώνουν βομβαρδισμό μόλις «αναγνωρίζουν» παιδιά – Βίντεο κόλαφος στην προπαγάνδα της Τουρκίας (βίντεο)

  Βίντεο ντοκουμέντο με Ισραηλινούς πιλότους να ματαιώνουν αεροπορική επιδρομή μόλις αντιλαμβάνονται ότι στον στόχο της Χαμάς βρίσκονται πα...

 



Βίντεο ντοκουμέντο με Ισραηλινούς πιλότους να ματαιώνουν αεροπορική επιδρομή μόλις αντιλαμβάνονται ότι στον στόχο της Χαμάς βρίσκονται παιδιά, έδωσε στη δημοσιότητα ο Ισραηλινός Στρατός.

Πρόκειται για ισχυρή απάντηση στην τουρκική προπαγάνδα, που υποστηρίζει ότι οι Ισραηλινοί σκοτώνουν παιδιά, ενώ όπως είναι γνωστό η Χαμάς χρησιμοποιεί αμάχους και ανήλικους για ανθρώπινες ασπίδες. Μία τακτική που είχε και στον προηγούμενο πόλεμο του 2014.

Η φιλοτουρκική τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, το παλαιστινιακό παρακλάδι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, θέτει σκόπιμα και συστηματικά στρατιωτικούς στόχους εντός του άμαχου πληθυσμού, εκθέτοντας τους πολίτες που ζουν υπό την κατοχή της σε κίνδυνο.

Αντιμέτωποι με αυτή την τακτική, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) και η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία, αποδίδουν πρωταρχική σημασία στην ακρίβεια των πληγμάτων αποσκοπώντας να μη βλάψουν αμάχους.

Κατά τον σχεδιασμό πλήγματος ενός στόχου, οι IDF αφιερώνουν σημαντικό χρόνο και πόρους για την προετοιμασία της επίθεσης και όπου είναι εφικτό, χρησιμοποιούν διάφορα εργαλεία, όπως προειδοποιήσεις εκ των προτέρων, προειδοποιητικά χτυπήματα σε οροφές και δρόμους, επιχειρήσεις εκκαθάρισης στόχων και μια ποικιλία επαγγελματικών υπολογισμών που πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Ανάλυσης Επιχειρήσεων και τη Διεύθυνση Προγραμματισμού.

Η χρήση αυτών των μέσων ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του στόχου, την αναμενόμενη παράπλευρη ζημιά και τους διαθέσιμους πόρους εκείνη τη στιγμή.

Παρά τα χτυπήματα στα τυφλά που εξαπολύει η Χαμάς και στοχεύουν κυρίως τον άμαχο πληθυσμό του Ισραήλ, οι IDF θα συνεχίσουν να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να ελαχιστοποιήσουν τις βλάβες στους αμάχους, ενώ συνεχίζουν να επιτίθεται στους στόχους της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς.

Ο ισραηλινός στρατός ανάρτησε στο Twitter το ακόλουθο βίντεο, όπου ισραηλινοί πιλότοι ματαιώνουν αεροπορικό πλήγμα μόλις αντιλαμβάνονται ότι γύρω από τον στόχο υπάρχουν παιδιά:

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.