Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πύρινος χαμός στην Κύπρο! Πεδίο μάχης η Λεμεσός μετά την Ανάσταση από τις μολότοφ...!!!

Σε πεδίο «μάχης» μετατράπηκαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου περιοχές τις Λεμεσού, καθώς αρκετοί που μαζεύτηκαν σε διάφορες τοποθεσίες έριχνα...





Σε πεδίο «μάχης» μετατράπηκαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου περιοχές τις Λεμεσού, καθώς αρκετοί που μαζεύτηκαν σε διάφορες τοποθεσίες έριχναν κροτίδες και άναβαν φωτιές.

Σύμφωνα με τις Αρχές, κοντά στα μεσάνυχτα ομάδα νεαρών έκαιγε ελαστικά κοντά στην εκκλησία, όταν στο σημείο μετέβη περιπολικό. Τότε, περίπου 50 άτομα άρχισαν να πετούν κροτίδες και μολότοφ εναντίον τους, με αποτέλεσμα το περιπολικό να τυλιχθεί στις φλόγες.Συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, νεαροί έκαψαν περιπολικό της αστυνομίας, όπως μεταδίδει το Cyprus Times.

Οι δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν στο όχημα βρήκαν εγκαίρως και είναι καλά στην υγεία τους.

Επίσης στην ίδια περιοχή, οι αστυνομικοί καταδίωξαν νεαρά άτομα και συνέλαβαν έναν 17χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στο τμήμα, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.