Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΑΝΑ στην Κρήτη: Ζευγάρι ηλικιωμένων ψυχορραγούσε για δύο μέρες μετά από τροχαίο μέχρι να εντοπιστεί – Νεκρή η γυναίκα

Σοκάρουν λεπτομέρειες ενός ακόμη θανατηφόρου τροχαίου στην Κρήτη με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να ψυχορραγεί για δύο 24ωρα μέχρι να εντοπιστεί ...




Σοκάρουν λεπτομέρειες ενός ακόμη θανατηφόρου τροχαίου στην Κρήτη με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να ψυχορραγεί για δύο 24ωρα μέχρι να εντοπιστεί με την γυναίκα δυστυχώς να χάνει τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, νωρίς το μεσημέρι βρέθηκε αιμόφυρτο ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στην περιοχή της Σητείας, στο δρόμο Ζάκρου – Ξερόκαμπου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανετράπη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, η ηλικιωμένη γυναίκα και ο σύζυγος της να τραυματιστεί βαριά.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, η Πυροσβεστική αλλά και το ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει το ηλικιωμένο ζευγάρι. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του ηλικιωμένου στο νοσοκομείο Σητείας, υπέστη ανακοπή, ωστόσο ανατάχθηκε, διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σοκαριστικό ωστόσο είναι το γεγονός, ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι βρισκόταν στο σημείο του τροχαίου για δύο ημέρες, προτού εντοπιστούν.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.