Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,,, Ισλαμιστές με μεγάφωνα στο Λονδίνο: «Γ@μήστε τους Εβραίους και βιάστε τις κόρες τους» - ΒΙΝΤΕΟ

Φιλοπαλαιστίνιοι σχημάτισαν αυτοκινοτοπομπή που κινούνταν στο βόρειο Λονδίνο και από μεγάφωνο φώναζαν: «Γαμήστε τους Εβραίους και βιάστε τι...





Φιλοπαλαιστίνιοι σχημάτισαν αυτοκινοτοπομπή που κινούνταν στο βόρειο Λονδίνο και από μεγάφωνο φώναζαν: «Γαμήστε τους Εβραίους και βιάστε τις κόρες τους» («Fuck Jews and rape their daughters»).

Η πλειονότητα των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους σε πόλεις της Ευρώπης είναι μουσουλμάνοι και κυρίως Τούρκοι μετανάστες, που συνδέονται με τα παρακρατικά δίκτυα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Η μητροπολιτική Αστυνομία της Βρετανίας, σε μία πρώτη αντίδραση στο βίντεο με τις ωμές εκκλήσεις βίας κατά Εβραίων, είπε:

«Γνωρίζουμε ότι ένα βίντεο φαίνεται να δείχνει αντισημιτική γλώσσα που ακούγεται από μια αυτοκινητοπομπή στην περιοχή του Σεντ Τζονς Γουντ σήμερα το απόγευμα».

«Οι αξιωματικοί διεξάγουν επείγουσες έρευνες για να βρουν τους υπεύθυνους. Αυτό το είδος συμπεριφοράς δεν θα γίνει ανεκτό».

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε την Κυριακή ότι δεν υπάρχει χώρος για αντισημιτισμό στην κοινωνία και ότι οι Βρετανοί Εβραίοι δεν πρέπει να υποστούν «επαίσχυντο ρατσισμό».

«Δεν υπάρχει χώρος για αντισημιτισμό στην κοινωνία μας», δήλωσε ο Τζόνσον μέσω Twitter.

«Ενόψει (της γιορτής) του Σαβουότ, είμαι στο πλευρό των εβραίων της Βρετανίας που δεν πρέπει να υποστούν επαίσχυντο ρατσισμό που είδαμε να συμβαίνει σήμερα».

Ο Τζόνσον δεν διευκρίνισε σε ποιο περιστατικό αναφερόταν.
Δείτε το βίντεο:

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.