Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φοβερή ομολογία... «Δεν υπάρχει ούτε ελληνική ούτε αθηναϊκή μετάλλαξη, είναι νιγηριανή» λέει ο Μαγιορκίνης...!!!

Σε διευκρίνισες αναφορικά με τα όσα ακούγονται για την αθηναϊκή μετάλλαξη του κορονοϊού που έχουν προκαλέσει τρόμο στους κατοίκους της πρωτ...





Σε διευκρίνισες αναφορικά με τα όσα ακούγονται για την αθηναϊκή μετάλλαξη του κορονοϊού που έχουν προκαλέσει τρόμο στους κατοίκους της πρωτεύουσας προέβη κατά τη διάρκεια συνέντευξής του την Τρίτη (18/5) ο Γκίκας Μαγιορκίνης.

Ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε ότι «το βάπτισμα της αθηναϊκής μετάλλαξης αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία». «Οι μεταλλάξεις παίρνουν το όνομά τους κυρίως από το πρώτο μέρος που απομονώθηκαν και η συγκεκριμένη απομονώθηκε στη Νιγηρία και μάλιστα πριν από τον Φεβρουάριο» συμπλήρωσε.

Όπως τόνισε ο Γκίκας Μαγιορκίνης ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας «δεν υπάρχει ούτε ελληνική ούτε αθηναϊκή μετάλλαξη του κορονοϊού, δεν θα υιοθετηθεί από την επιστημονική κοινότητα».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.