Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόδος: Μετά από καταδίωξη... Τρεις συλλήψεις μελών κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, ενός 34χρονου και δύο 29χρονων στη Ρόδο, που φέρονται ως μέλη κυκλώματος που διευκόλυνε την παράνομη μεταφορά ...




Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, ενός 34χρονου και δύο 29χρονων στη Ρόδο, που φέρονται ως μέλη κυκλώματος που διευκόλυνε την παράνομη μεταφορά και διαμονή μεταναστών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προχώρησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση, στελέχη της Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου του νησιού.

Για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί επίσης 8 αλλοδαποί για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού, βραδινές ώρες της 29ης Απριλίου, εντοπίστηκε στην παραλιακή οδό Ρόδου – Καμείρου ο 34χρονος να οδηγεί αυτοκίνητο, στο οποίο προσπάθησε μαζί με τον 29χρονο, να επιβιβάσει τρεις μετανάστες.

Ο 34χρονος ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει τον έλεγχο των λιμενικών ενώ ο 29χρονος και οι τρεις αλλοδαποί έτρεξαν σε δασώδη περιοχή, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 34χρονος, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.