Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων αναζητούν οι ερευνητές της ΕΛΑΣ

Μέσω ενός ειδικού συστήματος ανάλυσης στιγμάτων των κινητών τηλεφώνων οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να σχηματίσουν τον χάρτη...





Μέσω ενός ειδικού συστήματος ανάλυσης στιγμάτων των κινητών τηλεφώνων οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να σχηματίσουν τον χάρτη των σημάτων που εξέπεμπαν στην «κόκκινη ζώνη», γύρω απο τη μεζονέτα της οδού Παναγούλη, το ξημέρωμα της 11ης Μαίου μεταξύ 4 και 6 το πρωί. Εκτιμούν οτι οι δράστες πήγαιναν για ληστεία και όχι για δολοφονία και έτσι δεν πήραν αυστηρά μέτρα και τα κινητά τα κουβαλούσαν μαζί τους.

Ένα ενδεχόμενο που αν επαληθευτει θα ανοίξει καθοριστικά το δρόμο των ερευνών. Παράλληλα, αναζητούν το δρομολόγιο διαφυγής της ομάδας των ληστών. Με δεδομένο οτι έφυγαν απο τα Γλυκα Νερά και κατέληξαν - θεωρούν- σε κάποια περιοχή των δυτικών προαστίων, έχοντας διαπράξει φόνο, κινήθηκαν βιαστικά, απρόσεκτα και νευρικά με αποτέλεσμα να μπήκαν και σε άλλους δρόμους εκτός των προγραμματισμένων δρομολογίων και να έχουν πιαστεί άπο κάμερες.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν οτι οι τρεις ληστές αποτελούν μέλη πολυπληθους συμμορίας Αλβανών και Ρομά, που χαρακτηρίζονται απο την υπερβολική βια που ασκούν στα θύματα τους, έχουν την «έδρα» τους στα δυτικά προάστια, χτυπούν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά και ακολουθούν συγκεκριμένο δρομολόγιο διαφυγής αποφεύγοντας λεωφόρους για να μην πέσουν σε μπλόκα ή «πιαστούν» απο τα ηλεκτρονικά μάτια των καμερών διαχείρισης κυκλοφορίας.


Περιμένουν τα πρώτα αποτελέσματα απο τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και θεωρούν οτι θα καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τα συγκεκριμένα άτομα απο τη δεξαμενή των παρανομων που έχουν βάλει στο κάδρο των ερευνών. Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών μέσα στην εβδομάδα θα καλέσουν και πάλι στα γραφεία του 11ου οροφου τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Εκεί, θα του ζητήσουν σε μια ακόμα κατάθεση απαντήσει σε στοχευμένες ερωτήσεις και να ανακαλέσει συγκεκριμένα στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να σχηματίσουν τα κομμάτια του παζλ που έχουν να κάνουν τόσο με το σκηνικο του τρόμου που στήθηκε στη σοφίτα των Γλυκών Νερών, όσο και με το προφιλ των δολοφόνων.

Περιγραφή του δολοφόνου από τον σύζυγο

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο σύζυγoς είδε το πρόσωπο του δολοφόνου, καθώς κάποια στιγμή του έπεσε στο λαιμό η μπαλακλάβα που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του.

Με βάση τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος, όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει τη σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσυκλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του. Σύμφωνα με την κατάθεση του συζύγου, ο δολοφόνος ήταν μέχρι 30 ετών, μελαμψός, με ύψος και με περιττά κιλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.