Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Έσπασαν περιπολικό στο κέντρο της πόλης, μετά τους πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ

«Πλέον μιλάμε για την απόλυτη αποσύνθεση των υπηρεσιών», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, σε ανάρτησή...

«Πλέον μιλάμε για την απόλυτη αποσύνθεση των υπηρεσιών», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, σε ανάρτησή του.



Επίθεση δέχθηκε χθες (22/5) το βράδυ περιπολικό της Αστυνομίας που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Παύλου Μελά.


Συγκεκριμένα, μια ομάδα ατόμων έσπασε το πίσω μέρος του περιπολικού μετά τους πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Βασίλης Κλεάνης δημοσίευσε στη σελίδα του facebook τα εξής:


«Κέντρο επείγον αλλά η ενίσχυση ήρθε μετά από 10 λεπτά. Σε χθεσινό σοβαρό περιστατικό όπου πληρώματα περιπολικών ενεπλάκησαν σε περιστατικό και δέχθηκαν επίθεση από ομάδα 15 ατόμων παρά το ότι διαβίβαζαν επείγον οι υπόλοιποι σταθμοί έφτασαν μετά από 10 λεπτά. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ουδείς συνάδελφος αφού το κέντρο έψαχνε διαθέσιμο σταθμό και δεν έβρισκε. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της διαλυμένης πλέον αστυνομίας όπου τα ΑΤ είναι άδεια, οι μάχιμες υπηρεσίες άδειες και όταν ένα δυο πληρώματα εμπλέκονται σε σοβαρά περιστατικά και καλούν επείγον το κέντρο δεν βρίσκει σταθμό να στείλει. Έχουμε πετάξει αστυνομικούς από εδώ και από εκεί να φυλάνε κάθε πιθανό και απίθανο στόχο γιατί κάποιοι θέλουν να κάνουν δημόσιες σχέσεις. Έχουμε βολέψει όποιον έχει τηλέφωνο. Λέει οι πιέσεις είναι πολλές. Και επειδή υπάρχουν πιέσεις διαλύουμε τις υπηρεσίες για να βολέψουμε κόσμο εις βάρος των υπολοίπων και της ασφάλειας των πολιτών. Πλέον μιλάμε για την απόλυτη αποσύνθεση των υπηρεσιών. Ισοπεδώσατε ακόμα και τα ερείπια των προηγούμενων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.