Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γενοκτονία των Ποντίων: Κόκκινα μπαλόνια και αναμμένα κεριά στη Θεσσαλονίκη... ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Εκδήλωση μνήμης με αφορμή την επέτειο των 102 χρόνων από την Γενοκτονία των Ποντίων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Θεσσαλονί...



Εκδήλωση μνήμης με αφορμή την επέτειο των 102 χρόνων από την Γενοκτονία των Ποντίων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το grtimes η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων μαζί με την Εθνική Αρμένικη Επιτροπή Ελλάδος και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων απέδωσαν φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Χριστιανικών Λαών της Ανατολής από τους Τούρκους και παράλληλα τίμησαν τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση του 1821.






Κρατώντας κόκκινα μπαλόνια στα χέρια που στο τέλος τα άφησαν ελεύθερα να πετάξουν στον ουρανό και ενώνοντας συμβολικά χιλιάδες κεριά μνημοσύνης σε τρία μνημεία: Αρμενικό Μνημείο Χατσκάρ – ανδριάντας Θεόδωρου Κολοκοτρώνη – προτομή Δημήτριου Υψηλάντη, πραγματοποίησαν μια συγκινητική τελετή, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.