Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γάμοι: Λίγοι στη δεξίωση, ακόμα λιγότεροι στην εκκλησία, τι θα ισχύει

Μια αντίφαση έχει προκύψει στα μέτρα χαλάρωσης σχετικά με τους γάμους και τις δεξιώσεις. Αναμένονται ανακοινώσεις το απόγευμα.  Μια σε...

Μια αντίφαση έχει προκύψει στα μέτρα χαλάρωσης σχετικά με τους γάμους και τις δεξιώσεις. Αναμένονται ανακοινώσεις το απόγευμα. 


Μια σειρά από προβλήματα έχουν προκύψει σχετικά με τους γάμους και τις βαφτίσεις αλλά και τις δεξιώσεις που τα ακολουθούν και αναμένεται να επανεκκινήσουν από τις αρχές Ιουνίου.


Οι περιορισμοί διαφέρουν μεταξύ εκκλησίας και κτημάτων, καθώς η πρώτη συνεχίζει να λειτουργεί με άτομα που καθορίζονται από τα τετραγωνικά του κτιρίου, ενώ στη δεύτερη περίπτωση ο αριθμός είναι ορισμένος και δεν μπορεί να ξεπερνά τους 100.



 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν το μυστήριο δεν έχει λάβει χώρα στη... Μητρόπολη, τότε οι καλεσμένοι στην εκκλησία θα πρέπει να είναι διαφορετικοί από εκείνους της δεξίωσης, όμως αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα.


Γεωργιάδης: Άδικος ο περιορισμός

Οι αντιδράσεις είναι έντονες σχετικά με τον καθορισμένο αριθμό καλεσμένων στη δεξίωση. Την σχετική απόφαση, προσπάθησε να εξηγήσει με δηλώσεις της η Ματίνα Παγώνη, λέγοντας «Τα 100 άτομα για τις δεξιώσεις είναι όντως λίγα, αλλά με τα επιστημονικά δεδομένα, είναι πολλά. Δεν μπορούν να είναι παραπάνω. Θα σηκωθούν να χορέψουν».


Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, παράδεχθηκε πως το πλαίσιο δεν είναι λογικό. Τόνισε μάλιστα πως «είναι αδικία να υπάρχει αυτός ο περιορισμός των 100 ατόμων σε ανοικτό κτήμα, όταν ακριβώς δίπλα θα μπορεί να λειτουργεί κατάστημα εστίασης που θα φιλοξενεί ακόμα και 300 άτομα».


Στις σχετικές επικρίσεις των διοργανωτών δεξιώσεων, απάντησε και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος τόνισε ότι «από τώρα μέχρι την ώρα που θα ξεκινήσουν αυτές οι εκδηλώσεις η επιτροπή θα ξαναδεί το θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.