Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ...;;; Τουρκικός Στρατός στην Ιερουσαλήμ αν δώσει την έγκρισή του ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας!

Πηγές από την Μόσχα αναφέρουν ότι η Άγκυρα έχει αποφασίσει να θέσει θέμα αποστολής ειρηνευτικής δύναμης στο Ισραήλ στην περιοχή της κατεχόμ...





Πηγές από την Μόσχα αναφέρουν ότι η Άγκυρα έχει αποφασίσει να θέσει θέμα αποστολής ειρηνευτικής δύναμης στο Ισραήλ στην περιοχή της κατεχόμενης από το Ισραήλ ανατολικής Ιερουσαλήμ, αλλά και της Λωρίδας της Γάζας και το θέμα θα τεθεί επίσημα ως αίτημα προς λήψη απόφασης στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας!

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι προτάθηκε και στην Μόσχα να στείλει στρατιωτικές ειρηνευτικές δυνάμεις οι οποίες να λάβουν θέσεις μεταξύ της ανατολικής και της δυτικής Ιερουσαλήμ, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα γεγονότα που πυροδότησαν τη νυν πολεμική σύγκρουση στο τέμενος αλ Ακτσά, όταν οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας μπήκαν μέσα την τελευταία ημέρα του ραμαζανιού και ξυλοκόπησαν πιστούς.

Πριν λίγες ώρες ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν δήλωσε ότι «η Τουρκία υποστηρίζει τους Παλαιστινίους στην Ιερουσαλήμ με την ίδια αποφασιστικότητα που έκανε και με το Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και δεν πρόκειται να ανεχθεί επ'ουδενί την ισραηλινή επιθετικότητα. Είμαστε θυμωμένοι με τις φρικαλεότητες του Ισραήλ. To Ισραήλ σκοτώνει αθώα παιδιά και γυναίκες. Εκείνοι που παραμένουν σιωπηλοί ή ανοιχτά υποστηρίζουν την αιματοχυσία του Ισραήλ πρέπει να γνωρίζουν μια μέρα ότι θα είναι η σειρά τους».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.