Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο ντοκουμέντα: Ο «κουτσός» διαρρήκτης και οι… ανήλικοι «ποντικοί»

Δυο νέες περιπτώσεις με εισβολές σε καταστήματα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr με βίντεο – ντοκουμέντο. Στο υλικό που κατέγρα...





Δυο νέες περιπτώσεις με εισβολές σε καταστήματα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr με βίντεο – ντοκουμέντο. Στο υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας φαίνονται οι «ποντικοί» να παραβιάζουν τις εισόδους και να μπαίνουν στο εσωτερικό των επιχειρήσεων. Οι διαρρήξεις πραγματοποιήθηκαν σε Αιγάλεω και Ελευσίνα.

Μόλις 20 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο διαρρήκτης ενός καταστήματος οπτικών στην περιοχή της Ελευσίνας για να παραβιάσει την είσοδο της επιχείρησης με έναν σιδερένιο λοστό. Φορώντας χειρουργική μάσκα, άσπρα γάντια για να μην αφήσει αποτυπώματά, γυαλιά ηλίου και μάλλινο σκούφο, ο δράστης φτάνει στο γραφείο του καταστήματος όπου ψάχνει τα συρτάρια για τις εισπράξεις.

Παραμένει για ελάχιστο χρόνο εκεί αλλά πριν φύγει από το κατάστημα αρπάζει ζευγάρια γυαλιών ηλίου και εξαφανίζεται.

Βλέποντας το βίντεο αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση παρατήρησαν πως ο δράστης αντιμετωπίζει πρόβλημα με την κίνηση του, καθώς φαίνεται να κουτσαίνει με αυτό το στοιχείο να αποτελεί σημαντικό κομμάτι για την έρευνα.

Δείτε το βίντεο του newsit.gr:

 


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.