Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΟΟΟΟ... Φίνος Φιλμ: Το απολαυστικό βίντεο που έφτιαξε για το άνοιγμα της εστίασης...

Σήμερα η εστίαση ανοίγει ξανά μετά από έξι μήνες και οι καταστηματάρχες έχουν ήδη υποδεχθεί τους πελάτες τους, στους εξωτερικούς χώρους των...





Σήμερα η εστίαση ανοίγει ξανά μετά από έξι μήνες και οι καταστηματάρχες έχουν ήδη υποδεχθεί τους πελάτες τους, στους εξωτερικούς χώρους των μαγαζιών τους.

Το άνοιγμα της εστίασης καλωσόρισε με τον δικό της, μοναδικό τρόπο και η «Φίνος Φιλμ». Συγκεκριμένα, ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook ένα βίντεο διάρκειας σχεδόν ενός λεπτού, με αποσπάσματα από πολύ γνωστές σκηνές από ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, σχετικές με τους χώρους εστίασης.

Στο χιουμοριστικό βίντεο βλέπουμε αγαπημένους πρωταγωνιστές όπως ο Δημήτρης Χορν, ο Κώστας Βουτσάς, ο Θανάσης Βέγγος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Ζωή Λάσκαρη, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Κώστας Χατζηχρήστος, ο Νίκος Ρίζος, ο Μίμης Φωτόπουλος και ο Νίκος Σταυρίδης.

Δείτε το έξυπνο βίντεο της Φίνος Φιλμς για την εστίαση:

«Άνοιγμα εστίασης α λα Φίνος Φιλμ. Καλή σας απόλαυση!» αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση.

 


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.