Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΕ ΝΑ 'ΧΕΙΣ... Ιράν: Έκρηξη σε πετροχημικό κέντρο - Ένας νεκρός

Η έκρηξη σε αγωγό οξυγόνου σημειώθηκε στις 09:20 τοπική ώρα (07:50 ώρα Ελλάδας) και προκάλεσε πυρκαγιά Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε σήμερα από έ...






Η έκρηξη σε αγωγό οξυγόνου σημειώθηκε στις 09:20 τοπική ώρα (07:50 ώρα Ελλάδας) και προκάλεσε πυρκαγιά

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε σήμερα από έκρηξη αγωγού οξυγόνου στη βιομηχανική ζώνη της Ασαλούγε, στο νότιο Ιράν, σύμφωνα με το πρακτορείο ISNA.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 09:20 τοπική ώρα (07:50 ώρα Ελλάδας) και προκάλεσε πυρκαγιά, σύμφωνα με το πρακτορείο που επικαλείται έναν τοπικό διοικητικό αξιωματούχο, ο οποίος δήλωσε πως η πυρκαγιά έχει σβηστεί.

Τα αίτια της έκρηξης διερευνώνται, σύμφωνα με τον Αμπντολνάμπι Γιούσελφ, κυβερνήτη της επαρχίας Ασαλούγιε στην ιρανική επαρχία Μπουσέρ.

Η ζώνη της Ασαλούγε, που βρίσκεται δίπλα στον Περσικό Κόλπο, απέναντι από το Νότιο Παρς (ένα μεγάλο κοίτασμα αερίου το οποίο το Ιράν μοιράζεται με το Κατάρ, όπου ονομάζεται Βόρειο Οικόπεδο), είναι ένα τεράστιο πετροχημικό κέντρο.

Σύμφωνα με το ISNA, επανελήφθησαν οι συνήθεις δραστηριότητες μετά το συμβάν που προκάλεσε επίσης τον τραυματισμό δύο ανθρώπων, οι οποίοι φέρουν σοβαρά εγκαύματα.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.