Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο μεγαλύτερος εχθρός του εθνικισμού σήμερα είναι ο ίδιος του ο εαυτός...» Γεώργιος Καραμαδούκης ο θεωρητικός του αριστοκρατικού εθνικισμού μιλάει στον «ΣΤΟΧΟ»

Κύριε Καραμαδούκη είστε ο θεωρητικός της Αριστοκρατίας στην Ελλάδα και επικεφαλής των Ελλήνων Αριστοκρατών. Μπορείτε να μας πείτε πως ξεκίνη...





Κύριε Καραμαδούκη είστε ο θεωρητικός της Αριστοκρατίας στην Ελλάδα και επικεφαλής των Ελλήνων Αριστοκρατών. Μπορείτε να μας πείτε πως ξεκίνησε η προσπάθεια σας αυτή;

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2014 με την έκδοση του βιβλίου μου Αριστοκρατία από τις εκδόσεις Ήλεκτρον, το οποίο επανεκδόθηκε εμπλουτισμένο το 2018 από τις εκδόσεις Λόγχη. Από την χρονιά αυτή μέχρι σήμερα αγωνίζομαι με μια ολιγομελή ομάδα συναγωνιστών μου υπό τον τίτλο Έλληνες Αριστοκράτες για την διάδοση του αριστοκρατικού πολιτεύματος και της αριστοκρατικής κοσμοθεωρίας. Η Αριστοκρατία βασίζεται στον εθνικισμό, καθώς ο τελευταίος αναφέρεται στην ανάγκη διακυβερνήσεως των λαών από τους εκλεκτούς. Δομήσαμε λοιπόν ένα αντιδημοκρατικό σύστημα βασισμένο σε ελληνικά πρότυπα και αγωνιζόμαστε μέσω δράσεων στον δρόμο, άρθρων, ομιλιών και εκπομπών για την διάδοσή του. Σήμερα όλοι μιλούν για την Αριστοκρατία όπως οι Βελόπουλος, Κασιδιάρης, Μιχαλολιάκος, ακόμα και ο Μητσοτάκης, όμως τον αριστοκρατικό αγώνα στην Ελλάδα τον ξεκινήσαμε εμείς και συνεχίζουμε εδραίοι σε αυτόν.

Ποια είναι η σχέση σας με τον κομματικό εθνικισμό;

Ένας τρόπος για να επιβληθεί η Αριστοκρατία είναι εκ των έσω δια ενός κόμματος. Έτσι λοιπόν λάβαμε μέρος στην προσπάθεια του ΕΜΕΙΣ (Ενιαίο Μέτωπο Ελληνικής Ιδεολογίας Συμπατριωτών) του Κώστα Πλεύρη στις αρχές του 2017. Δυστυχώς αποτύχαμε να ενώσουμε τα εθνικιστικά κόμματα και εγώ αποχώρησα από την διοικούσα επιτροπή του τον Φεβρουάριο του 2018 διαφωνώντας με πολιτικές αποφάσεις του ΕΜΕΙΣ και με συμπεριφορές. Ως Έλληνες Αριστοκράτες παλέψαμε και αργότερα να ενώσουμε μικρά κομματίδια του χώρου δίνοντας τους θέσεις ως βάση συνομιλιών. Ούτε και αυτό πέτυχε. Σήμερα είμαστε πεπεισμένοι ότι με την κομματική κατάσταση που επικρατεί στον πατριωτικό χώρο δεν μπορούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του εθνικισμού σήμερα;

Ο μεγαλύτερος εχθρός του εθνικισμού σήμερα είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Από την μια πλευρά έχουμε τους πεπτοφαλαγγίτες νεοεθνικοσοσιαλιστές, τους οποίους έχουμε αντιμετωπίσει μέσα από την εκπομπή μας στο You Tube «Αριστοκρατία». Έχουμε καταρρίψει τις συκοφαντίες τους σε σχέση με τον Μεταξά και τον Ίωνα Δραγούμη. Από την άλλη έκαναν την εμφάνισή τους οι νεοφασίστες του Εθνικού Κράτους του Αλέξανδρου Καρρά, αλλά ευτυχώς ανέκρουσαν γρήγορα πρύμνα μιλώντας για τα ελληνικά πρότυπα και την Αριστοκρατία. Θα έπρεπε αυτοί να βρίσκονται μαζί μας, αλλά κάνουν δυστυχώς και αυτοί μοναχικό αγώνα. Τέλος τα εθνικιστικά κόμματα λόγω εγωισμών, προσωπικών αντιπαραθέσεων και ματαιοδοξιών διαιρούν τον εθνικιστικό κόσμο και δεν δίνουν καμία προοπτική. Για αυτό πιστεύουμε ότι ως Έλληνες Αριστοκράτες μπορούμε να ενώσουμε τους εθνικιστές σε έναν αγώνα κινηματικό που δεν θα πηγαίνει για βουλευτικά έδρανα, αλλά θα αγωνιστεί με ειρηνικό τρόπο να τα καταργήσει. Μάλιστα είχαμε στείλει επιστολές για την ένωση συλλόγων με εθνικιστικό προσανατολισμό όπως το ΛΑΚΙΠ, το Ελληνοκρατείν, το ΕΣΟ, τους Μακεδόνες Δραμινούς, τον Ιερό Λόχο 2012, προς διεξαγωγή αριστοκρατικού κινηματικού αγώνος αλλά εσιώπησαν…..

Έχετε μιλήσει κατά καιρούς για την ανάγκη εκσυγχρονισμού του εθνικιστικού χώρου. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει;

Πράγματι οι Έλληνες Αριστοκράτες ήταν οι πρώτοι που μίλησαν για την ανάγκη εκσυγχρονισμού του ελληνικού εθνικισμού και για αυτό είμαστε αιρετικοί ανάμεσα στους αιρετικούς. Θεωρούμε ανώφελο τον αντικομμουνισμό, ο οποίος έχει πεθάνει από το 1990 και πιστεύουμε ότι πρέπει να μας απασχολεί ο ανερχόμενος αναρχισμός. Επίσης πρέπει να πάψουμε τις υπερβολές σε σχέση με τον ρόλο του Σιωνισμού και κυρίως να δούμε τις δικές μας αδυναμίες να εκφράσουμε με υγεία και σοβαρότητα τον εθνικισμό. Σταθήκαμε επίσης μακριά από αναχρονισμούς και συνωμοσιολογίες στο θέμα της πανδημίας και ήμασταν επίσης οι πρώτοι που καταγγείλαμε τα παραπάνω με σφοδρότητα πριν ακριβώς έναν χρόνο! Ο κομματικός εθνικισμός με λίγες εξαιρέσεις και πολλοί παράγοντες του χώρου περιθωριοποίησαν με τους αναχρονισμούς τους τον εθνικισμό με την στάση που κράτησαν στο ζήτημα αυτό. Τέλος ο εθνικισμός οφείλει να πάψει τις κορώνες, τους λαϊκισμούς και τις εύκολες λύσεις, διότι δεν γίνεται πιστευτός. Αυτά τα έχουμε καταγγείλει σε εκπομπές μας, αλλά και σε άρθρα μας στον Στόχο.

Εκτός από την πολιτική σας κίνηση είστε ο ίδιος ιστορικός συγγραφέας και ποιητής. Θα θέλατε να μας μιλήσετε για το έργο σας αυτό; Ετοιμάζετε κάποιο νέο βιβλίο;

Μέχρι σήμερα έχω εκδώσει επτά βιβλία εκ των οποίων τα δυο είναι εθνικές ποιητικές συλλογές. Τα επιστημονικά μου βιβλία είναι κυρίως βιβλία ιστορίας και πολιτειολογίας που σχετίζονται με την νεώτερη Ελλάδα. Τα βιβλία αυτά είναι ως επί το πλείστον πρωτότυπα, διότι διαπραγματεύονται θέματα που δεν έχουν παρουσιαστεί στο αναγνωστικό κοινό. Για παράδειγμα το βιβλίο της Αριστοκρατίας είναι εκείνο με το οποίο εισάγεται στην πολιτειακή σκέψη μια δομημένη αντιδημοκρατική πρόταση για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Επίσης το βιβλίο μου «Ελληνική Πολιτεία – Το Καποδιστριακό Πολίτευμα» είναι το μοναδικό στην ελληνική βιβλιογραφία που αναλύει διεξοδικά το αριστοκρατικό πολίτευμα του εθνικού μας κυβερνήτη, που εφάρμοσε στην Ελλάδα. Όσο αφορά την ποιητική μου παραγωγή, από την πρώτη ποιητική μου συλλογή «Γη Προγονική» απήγγειλα στα μνημόσυνα του Κωνσταντίνου Κατσίφα τόσο στην Αθήνα όσο και στον Πειραιά το ποίημα μου προς τιμή του με τίτλο «Θρηνωδία». Η δεύτερη ποιητική μου συλλογή με τίτλο «Το Εμπάργκο» κάνει λόγο για την δίωξη των εθνικών ιδεών, αλλά και ασκεί κριτική στον εθνικιστικό χώρο. Επίσης το ποίημα μου «Ο Ταμπουράς» διακρίθηκε ως ένα από τα καλύτερα ποιήματα του πανελληνίου διαγωνισμού της Εταιρείας Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά με θέμα το 1821 και περιλήφθηκε σε συλλογή. Όσο αφορά για νέα έργα μου θα εκδοθεί μάλλον μέσα στο καλοκαίρι βιβλίο μου σταθμός για τον ελληνικό εθνικισμό υπό τον τίτλο «Άγνωστες μορφές του ελληνικού εθνικισμού», οι οποίες ως επί τον πλείστον εξέφραζαν αριστοκρατικές θέσεις.

Εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ»
---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.