Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λίβυος Αξιωματούχος: Η διεθνής κοινότητα «κλείνει τα μάτια στην τουρκική παρουσία στη Λιβύη

Ο Αλ Μάσρι κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους της συνέντευξής του στην εκπομπή «Φλούσνα» στο «Al Wasat Channel» την Τρίτη 25 Μαΐου 2021) Μ...




Ο Αλ Μάσρι κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους της συνέντευξής του στην εκπομπή «Φλούσνα» στο «Al Wasat Channel» την Τρίτη 25 Μαΐου 2021)

Μάιος 26, 2021. Ελλάδα.

Τρίπολη.

Ο επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου της Επικρατείας, Χαλέντ αλ Μάσρι, δήλωσε ότι η διεθνής κοινότητα «κλείνει τα μάτια στην τουρκική παρουσία στη Λιβύη, και ότι δεν υπάρχουν πραγματικέςκαι ισχυρές εγγυήσεις για την έξοδο των ρωσικών δυνάμεων Wagner που υποστηρίζουν την άλλη πλευρά».

Ο αλ Μάσρι πρόσθεσε, κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους της συνάντησής του με το πρόγραμμα «Fusna» στο κανάλι «Al-Wasat», την Τρίτη, ότι υπάρχει ένα πρόβλημα μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ αφενός και της Ρωσίας αφετέρου, προσθέτοντας ορισμένες πληροφορίες ότι υπάρχουν επίσημες ρωσικές δυνάμεις εκτός από την ομάδα Wagner και ως εκ τούτου δεν θα ασκήσουν πίεση στην Τουρκία, η οποία τους διευκολύνει. Πρέπει να φύγουν από τη Λιβύη και να φύγουν και οι ρωσικές δυνάμεις, οι οποίες όπως φαίνεται υπάρχει δυσκολία στο να φύγουν.

Πρόσθεσε ότι στο γενικό πλαίσιο, «Υποστηρίζουμε την αποχώρηση όλων των ξένων δυνάμεων από τη Λιβύη, ακόμα κι αν πολεμά μαζί του, Moss».

The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.