Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκαρισμένη η Χριστίνα Αλούπη! Βρήκε κάλυκες από σφαίρες μέσα στο κουτί με τις πάνες που παρήγγειλε από το ιντερνετ...!!

Όπως η ίδια περιγράφει στο βίντεο που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, μέσα στο κουτί με τις πάνες που παρήγγειλε διαδικτυα...





Όπως η ίδια περιγράφει στο βίντεο που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, μέσα στο κουτί με τις πάνες που παρήγγειλε διαδικτυακά για τον μικρό της γιο, βρήκε τέσσερις κάλυκες από σφαίρες.

Στα βίντεο που ανέβασε έδειξε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι μαζί με τις πάνες, μέσα στον πάτο της συσκευασίας υπήρχαν και τέσσερις κάλυκες από σφαίρες και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί.

«Μου συνέβη το πιο περίεργο πράγμα που μου έχει συμβεί στα 11 χρόνια που ζω στην Αμερική. Έβγαλα τις πάνες και βρήκα αυτούς τους κάλυκες από σφαίρες. Δηλαδή τι να κάνω; Να πάω στην αστυνομία; Τι δουλειά έχουν οι κάλυκες σε κουτί από πάνες; Το κουτί φαινόταν ότι κάποιος το έχει ανοίξει», είπε η Χριστίνα Αλούπη εμφανώς αναστατωμένη με όλο αυτό το περίεργο περιστατικό.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.