Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ... Είπε ψέματα για θανατηφόρα ασθένεια της κόρης της και μάζευε λεφτά για ταξίδια...!!

Αντιμέτωπη με κατηγορίες κακοποίησης και παραμέλησης είναι μια 34χρονη μητέρα που φέρεται να κατασκεύασε την θανατηφόρα ασθένεια της 11χρον...





Αντιμέτωπη με κατηγορίες κακοποίησης και παραμέλησης είναι μια 34χρονη μητέρα που φέρεται να κατασκεύασε την θανατηφόρα ασθένεια της 11χρονης κόρης της ώστε να «αποκτήσει χρήματα για ταξίδια, σπίτια και άλλα έξοδα τα τελευταία χρόνια».

Σύμφωνα με το GoFundMe, ο έρανος της Lindsey Abbuhl από το Οχάιο προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την ασθένεια της κόρης της, δεν είναι πλέον ενεργός, ενώ περισσότερα από 4.000 δολάρια επιστράφηκαν στους δωρητές.

«Συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την έρευνα», δήλωσε η Ese Esan, διευθύντρια επικοινωνίας του GoFundMe. «Οι έρανοι με κατάχρηση είναι πολύ σπάνιοι, και αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι δωρητές προστατεύονται και αποζημιώνονται», πρόσθεσε.

Όπως αναφέρεται σε σχετική καταγγελία, οι αρμόδιες αρχές πραγματοποίησαν ενδελεχή έρευνα στο παιδί και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως «δεν υπάρχουν ιατρικές ενδείξεις» που να στηρίζουν τους ισχυρισμούς της μητέρας ότι η κόρη της ήταν σωματικά άρρωστη.

Επίσης αναφέρεται πως η Lindsey Abbuhl πήγαινε σε σύμβουλο την κόρη της τα τελευταία τρία χρόνια «για να μάθει πώς να διαχειρίζεται την υγεία της"», λέγοντας στη σύμβουλο του παιδιού, που θα έφευγε με άδεια μητρότητας, ότι το παιδί «μπορεί να μην είναι ζωντανό» όταν εκείνη επιστρέψει.

Όταν αστυνομικοί πήγαν να συναντήσουν την Abbuhl με την κατηγορία πως κατασκεύασε την ασθένεια της κόρης της, η μητέρα φέρεται να τους είπε, «Δεν το κάναμε από πρόθεση».

Το παιδί δόθηκε προσωρινά για αναδοχή, καθώς ο πατέρας του, Jamie Abbuhl επιτρέπεται να βλέπει την κόρη του μόνο υπό την επίβλεψη της μητέρας, μετά το διαζύγιό τους.


Ο Jamie Abbuhl είπε ότι η πρώην σύζυγός του δεν τον άφηνε να «συμμετέχει σε οποιαδήποτε ιατρική απόφαση» και πως «δεν είχε πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία».

Είπε ψέματα για θανατηφόρα ασθένεια της κόρης της και μάζευε λεφτά για σπίτι και ταξίδια

Ο Paul Kelley, δικηγόρος της Lindsey Abbuhl, σημείωσε : «Συνεχίζουμε να συλλέγουμε όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και η πελάτης μου επιμένει ακράδαντα στην αθωότητά της. Μόλις μαζέψουμε όλες τις αποδείξεις, θα ετοιμάσουμε την γραμμή υπεράσπισης και ίσως τότε προβούμε σε κάποιο σχόλιο».

Πηγή: Lifo

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.