Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μουσουλμάνοι σκοτώνουν Χριστιανό γιατί υπερασπίστηκε την αδερφή του!

Οι δύο νεαροί άνδρες πήραν επίσης το κορίτσι και την έσυραν στο παζάρι, έσκισαν τα ρούχα της και την κορόιδεψαν Ο Arif Masih, 32 ετών, ξυλο...





Οι δύο νεαροί άνδρες πήραν επίσης το κορίτσι και την έσυραν στο παζάρι, έσκισαν τα ρούχα της και την κορόιδεψαν

Ο Arif Masih, 32 ετών, ξυλοκοπήθηκε, απήχθη, δηλητηριάστηκε και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε στο δρόμο. Αν και υπάρχουν καταγγελίες και μάρτυρες, η αστυνομία δεν συνέλαβε τους δράστες. Σε διαμαρτυρία, οι γονείς του Arif καταθέτουν, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, το σώμα του σε κοινή θέα ζητώντας αλληλεγγύη.

Αναλυτικότερα, ο Arif Masih, 32 ετών, σκοτώθηκε από μια ομάδα μουσουλμάνων επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί την αδερφή του από την παρενόχληση δύο νέων μουσουλμάνων. Μέρες νωρίτερα, οι δύο νεαροί άνδρες έσυραν το κορίτσι στο δρόμο και έσκισαν τα ρούχα της. Αντιμέτωποι με την αναισθησία της αστυνομίας και της κυβέρνησης, οι γονείς του εξέθεσαν το σώμα του γιου τους στο δρόμο, ζητώντας αλληλεγγύη και δικαιοσύνη από τους περαστικούς και τα οχήματα.

Ο Arif Masih είναι γιος του Saleem Masih και κατοικούσε στο χωριό Τσακ 370 του Ταριμπάντ στην επαρχία Punjab στην Ινδία. Σύμφωνα με τον αδερφό του, Rizwan Masih, το περιστατικό ξεκίνησε στις 20 Μαΐου. Η αδερφή τους, Rehana Bibi, 18 ετών, είχε πάει στο παζάρι για να αγοράσει λίγο γάλα. Επιστρέφοντας στο σπίτι, δύο νεαροί άνδρες, ο ΜοχάμεντΤαρίκ και ο Μοχάμεντ Ματζίντ, άρχισαν να την παρενοχλούν. Το κορίτσι προσπάθησε να δραπετεύσει και κατέφυγε στο σπίτι. Οι δύο μουσουλμάνοι μπήκαν στο σπίτι και έδωσαν μάχη με τον Arif. Οι δύο νεαροί άνδρες πήραν επίσης το κορίτσι και την έσυραν στο παζάρι, έσκισαν τα ρούχα της και την κορόιδεψαν.


Ο αστυνομικός της περιοχής Toba Tek Singh Rana Umar Farooq διέταξε να υποβληθεί καταγγελία. Ως εκ τούτου, ο Arif συνέταξε την καταγγελία εναντίον των δύο μουσουλμάνων επικαλούμενος το άρθρο 354-Α που τιμωρεί "όποιον επιτίθεται ή χρησιμοποιεί εγκληματική βία εναντίον μιας γυναίκας και σκίζει τα ρούχα της, και υπό αυτές τις συνθήκες εκθέτει στο κοινό ".

 Η καταγγελία κατατέθηκε στις 20 Μαΐου, αλλά κανείς δεν συνελήφθη.

Έκτοτε, οι κατηγορούμενοι άρχισαν να απειλούν τον Arif με τις χειρότερες συνέπειες εάν δεν παραιτηθεί από την καταγγελία.

Σύμφωνα με αρκετούς μάρτυρες, στις 23 Μαΐου, και οι δύο δράστες πήγαν στο σπίτι του Arif και τον κακοποίησαν. Τον φόρτωσαν στη μοτοσικλέτα τους και μετά τον χτύπησαν και τον δηλητηρίασαν, ρίχνοντάς τον στο δρόμο. Οι ντόπιοι ενημέρωσαν την οικογένεια ότι ο γιος τους ήταν άψυχος στο δρόμο.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.