Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Άφησε το κινητό του στο τραπέζι για να παραγγείλει και του το άρπαξε περαστικός

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του κατόχου του κινητού από το τραπέζι του καφέ που βρί...



Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του κατόχου του κινητού από το τραπέζι του καφέ που βρίσκεται στην οδό Τρίτση. Ο ίδιος, φόρεσε τη μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό την ώρα της κλοπής, προφανώς για να μη γίνουν αντιληπτά τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο 42χρονος κάτοχος του κινητού τηλεφώνου με την επιστροφή του στο τραπέζι αντιλήφθηκε την απουσία του τηλεφώνου, την οποία ανέφερε στην αστυνομία, ενώ φρόντισε ο ίδιος να προμηθευτεί και το βίντεο από κάμερα ασφαλείας διπλανού καταστήματος που κατέγραψε τη στιγμή της κλοπής.

Το θύμα περιέγραψε στο ditika.gr τα εξής:

 «Πήγα να παραγγείλω στο κατάστημα, δεν έκανα ούτε δύο λεπτά και αντιλήφθηκα πως έλειπε το κινητό από το τραπέζι. Στην αρχή νόμιζα, πως ήταν πλάκα από τον επιχειρηματία του μαγαζιού αλλά στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι μου το είχαν κλέψει. Ανοίξαμε τις κάμερες διπλανού μαγαζιού και είδαμε τον δράστη που μου έκλεψε το κινητό».


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.