Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μενίδι: Άγρια συμπλοκή Ρομά - Βγήκαν τα όπλα λόγω βεντέτας

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Γιάννη Ρίτσου στο Μενίδι, ύστερα από σήμα που έλαβε η Άμεση Δράση για πυ...





Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Γιάννη Ρίτσου στο Μενίδι, ύστερα από σήμα που έλαβε η Άμεση Δράση για πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ έφτασαν στο σημείο και αντίκρισαν 20 άτομα. Στη θέα των αστυνομικών άρχισαν να τρέχουν. Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν έναν 22χρονο Ρομά να προσπαθεί να κρύψει κάτι μέσα σε χόρτα οικοπέδου. Τότε τον καταδίωξαν, τον ακινητοποίησαν και εντόπισαν ένα ασημί πιστόλι με γεμιστήρα και σφαίρες.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικόπεδο που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι του 22χρονου. Εκεί βρέθηκαν δύο καραμπίνες και εννιάρες σφαίρες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο Ρομά, οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα Τρίτη στον Εισαγγελέα, όπου πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι για τους πυροβολισμούς ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ακόμα τρία άτομα.

Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών μεταφέρθηκαν κάλυκες που συνελέγησαν στο σημείο των πυροβολισμών αλλά και τρία όπλα που κατασχέθηκαν (ένα πιστόλι και δύο καραμπίνες).

Καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν ότι το επεισόδιο συνδέεται με βεντέτα πολλών χρόνων ανάμεσα σε οικογένειες που ζουν στην ίδια περιοχή.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.