Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ... Πρόκληση πριν έρθει... Στην Θράκη ο Τσαβούσογλου την Κυριακή για περιοδεία που οργανώνει το τουρκικό Προξενείο με τους εγκάθετους...!!!

Με ιδιωτική επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας στη Θράκη ξεκινά η διήμερη επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Ελλάδα. Ο Τούρκο...





Με ιδιωτική επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας στη Θράκη ξεκινά η διήμερη επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Ελλάδα. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών θα φτάσει στην Ελλάδα την Κυριακή 30 Μαϊου και έχει λάβει άδεια για να περιοδεύσει στη Θράκη.

Και όλα αυτά, την στιγμή που οι δρόμοι της Ξάνθης και η πλατεία της πόλης γέμισε πριν λίγες ημέρες με συνθήματα κατά του Ισραήλ και υπέρ της Παλαιστίνης. Ποιοι διοργάνωσαν όμως την συγκέντρωση; Αυτή έγινε από τον ψευδομουφτή της Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ, μαζί με την τοπική του ΣΥΡΙΖΑ, όπου φώναζαν «Ελευθερία στην Παλαιστίνη», «Κάτω με το Ισραήλ», «Κάτω τα χέρια σας από τη Γάζα».

Συνάντηση Τσαβούσογλου με Μητσοτάκη-Δένδια

«Έλαβα την πρόσκληση, στις 31 Μαΐου θα πάω στην Ελλάδα», δήλωσε σε Τούρκους δημοσιογράφους πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, στην οποία μίλησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ελληνοτουρκικά: Επιβεβαιώνει το ΥΠΕΞ τη συνάντηση Δένδια – Τσαβούσογλου

Τη συνάντηση επιβεβαίωσε και το υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης: «Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογο του Μεβλούτ στην Αθήνα την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021. Οι συνομιλίες θα εστιαστούν στις διμερείς σχέσεις, καθώς και στις περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις».

Η ατζέντα είναι ξεκάθαρη. Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις που συζητήθηκαν στην Άγκυρα, αλλά και η προετοιμασία της συνάντησης του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Ερντογάν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ. Παράλληλα, αναμένεται και η επίσκεψη του τούρκου υφυπουργού Εξωτερικών Σεντάτ Ονάλ έως την Παρασκευή στην Αθήνα για να οριστικοποιηθεί και το πρόγραμμα και η ατζέντα των συνομιλιών.

Πρόθεση του πρωθυπουργού σύμφωνα με διπλωματικές πηγές είναι να συναντηθεί με τον κ. Τσαβούσογλου, ανταποδίδοντας τη συνάντηση του κ. Ερντογάν με τον κ. Δένδια στην Άγκυρα.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.