Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΒΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ... Η Άγκυρα δεν δέχεται την απαίτηση Σίσι για αποχώρηση από την Λιβύη! Τινάχθηκε στον αέρα η προσπάθεια επαφής τουρκίας - Αιγύπτου!

Όσες προσπάθειες και να κάνει η τουρκία για να κλείσει τα μέτωπα της, είναι καταδικασμένες να αποτύχουν γιατί δεν σκοπεύει να κάνει πίσω ούτ...



Όσες προσπάθειες και να κάνει η τουρκία για να κλείσει τα μέτωπα της, είναι καταδικασμένες να αποτύχουν γιατί δεν σκοπεύει να κάνει πίσω ούτε χιλιοστό από τις παράλογες απαιτήσεις της. Χρόνο κερδίζει, αλλά ο χρόνος αυτός στερεύει...

Σήμερα το μεσημέρι, ξεκίνησαν πολιτικές διαβουλεύσεις μεταξύ Αιγύπτου και Τουρκίας στο Κάιρο, όπως ανακοίνωσε το Αιγυπτιακό Υπουργείο Εξωτερικών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αιγυπτιακού ΥΠΕΞ, που εξεδόθη χθες το βράδυ, οι πολιτικές διαβουλεύσεις μεταξύ Αιγύπτου και Τουρκίας θα διεξαχθούν με επικεφαλής τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου πρέσβη Χάμντι Σάναντ Λόζα και τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Πρέσβη Σαντάτ Ονάλ, από 5 έως 6 Μαΐου στο Κάιρο.

«Οι διερευνητικές συζητήσεις θα επικεντρωθούν στα αναγκαία βήματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ομαλοποίηση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών σε διμερές και περιφερειακό επίπεδο», αναφέρει το αιγυπτιακό ΥΠΕΞ.

Οι συζητήσεις όμως όπως φαίνεται δεν πήγαν καλά, καθώς πηγές του Al Arabiya ανέφεραν, πως η Αίγυπτος έθεσε δύο όρους προς την Τουρκία, με την Άγκυρα να αρνείται να συμβιβαστεί.

Το Κάιρο επιμένει στην ανάγκη παράδοσης των τρομοκρατών Alaa Al-Samahi και Yahya Moussa, που ανήκουν στην Μουσουλμανική Αδελφότητα και οποίοι βρίσκονται στην Τουρκία.

Επίσης είχαμε διαφωνία σχετικά με το χρονοδιάγραμμα εξόδου των ξένων μισθοφόρων και των Τουρκικών ΕΔ από τη Λιβύη, με την Αίγυπτο να θέλει εδώ και τώρα να φύγουν οι Τούρκοι!




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.