Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι γίνεται στον Έβρο...;;; Τουρκικό Bayraktar TB2 έφτασε μέχρι την Ορεστιάδα...;;; Δείτε στον Χάρτη...

Σύμφωνα με εκτιμήσεις το τουρκικό αερόχημα βρισκόταν πάνω από το ελληνικό έδαφος συνολικά για περίπου 10 λεπτά, καταγράφοντας οτιδήποτε βρισ...


Σύμφωνα με εκτιμήσεις το τουρκικό αερόχημα βρισκόταν πάνω από το ελληνικό έδαφος συνολικά για περίπου 10 λεπτά, καταγράφοντας οτιδήποτε βρισκόταν στο έδαφος χάρις στο σύγχρονο σύστημα αισθητήρων WESCAM MX-15D EO/IR/LD που διαθέτει.

Η πτήση που έχει καταγραφεί σε πραγματικό χρόνο από την ιστοσελίδα flightradar, αλλά και από επίγεια ραντάρ στην Ελλάδα, προκαλεί δεκάδες ερωτηματικά για το πώς μπορεί ένα κυρίαρχο κράτος να επιτρέπει τέτοιες καταστάσεις εντός του εναέριου χώρου του. 

Ακόμη κι αν υπάρχει απόκλιση στις συντεταγμένες, η εικόνα της διεθνούς φήμης ιστοσελίδας αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα του τι συμβαίνει πάνω από τον Έβρο.

Η ιστοσελίδα cosmostatus, κατάφερε να «εγκλωβίσει» σε πραγματικό χρόνο την πτήση κατασκοπευτικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους, το οποίο προέρχεται από την Τουρκία.

Ενώ το τουρκικό αερόχημα Bayraktar TB2 πετούσε εντός του τουρκικού εναέριου χώρου στο γεωγραφικό ύψος του Πυθίου, το ξαφνικά στράφηκε προς βορρά και εισήλθε στον ελληνικό εναέριο χώρο στην περιοχή του παρόχθιου τουρκικού χωριού Elçili ακολουθώντας μια πορεία βόρεια – βορειοδυτική με κατεύθυνση την Ορεστιάδα.

Από το σημείο εισόδου του τουρκικού αεροχήματος στον ελληνικό εναέριο χώρο, μέχρι την πόλη της Ορεστιάδας το τουρκικό αερόχημα πέταξε ανενόχλητο διανύοντας μια απόσταση 9,6 χλμ και αφού πέταξε πάνω από την πόλη επέστρεψε στην Τουρκία ακολουθώντας ακριβώς την ίδια διαδρομή, διανύοντας ακόμη 10,4 χλμ εντός του ελληνικού εναερίου χώρου.
 


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.