Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Θερμοκήπιο με 73 χασισόδεντρα και όπλα μέσα σε διαμέρισμα

Από την Βέροια εξόρμησαν οι αστυνομικοί της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών, όταν ανακάλυψαν την διεύθυνση ενός διαμερίσματος σε περιοχή της Θεσσ...





Από την Βέροια εξόρμησαν οι αστυνομικοί της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών, όταν ανακάλυψαν την διεύθυνση ενός διαμερίσματος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης το οποίο δυο Έλληνες είχαν μετατρέψει σε θερμοκήπιο για την παραγωγή κάνναβης εσωτερικής καλλιέργειας.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες, οι δράστες εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα όπου είχαν δημιουργήσει δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους με λάμπες, αφυγραντήρες, σύστημα εξαερισμού και άλλον εξοπλισμό για να καλλιεργούν 73 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου! Στο διαμέρισμα κατασχέθηκαν, ακόμη, ένα κιλό και 570 γραμμάρια κάνναβης, 3,5 κιλά φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, δέκα σπόροι και ένας ηλεκτρονικός τρίφτης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του ενός δράστη κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου με 195 φυσίγγια, μια σιδερογροθιά, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης tazer, έξι σπρέι πιπεριού, τρεις σπόροι κάνναβης, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές και 800 ευρώ. Στην κατοχή του δεύτερου και τη μοτοσικλέτα του που κατασχέθηκε, βρέθηκαν άλλα 885 ευρώ. Οι δυο άνδρες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή κατά περίπτωση.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.